Η CHOPARD στις Κάννες, ο Χρυσός Φοίνικας και ένα L.U.C για το κόκκινο χαλί

Η CHOPARD στις Κάννες, ο Χρυσός Φοίνικας και ένα L.U.C για το κόκκινο χαλί

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών ξεκινά στις 8 Μαΐου και ο οίκος Chopard, ως επίσημος εταίρος του, δίνει το παρών σε όλα τα επίπεδα. Ο Χρυσός Φοίνικας των Καννών, το βραβείο που ονειρεύεται κάθε σκηνοθέτης στον πλανήτη, είναι δημιουργία της Chopard. Ανασχεδιάσθηκε το 1998 από την συμπρόεδρο του οίκου, Caroline Scheufele, και από τότε έγινε το λαμπερό σύμβολο μιας ερωτικής ιστορίας ανάμεσα στη Chopard και το πιο γοητευτικό κινηματογραφικό φεστιβάλ στον κόσμο.

Η CHOPARD στις Κάννες, ο Χρυσός Φοίνικας και ένα L.U.C για το κόκκινο χαλί-1

Ο Χρυσός Φοίνικας αποδεικνύει τη δέσμευση της Chopard για βιώσιμη πολυτέλεια. Κάθε χρόνο κατασκευάζεται στα εργαστήρια υψηλής κοσμηματοποιίας του οίκου και για τη δημιουργία του χρησιμοποιείται αποκλειστικά Fairmined gold, ο «ηθικός χρυσός» της Chopard που προέρχεται από αυστηρά ελεγχόμενα ορυχεία, στα οποία διασφαλίζεται η δίκαιη μεταχείριση των εργαζομένων, η εκπαίδευση των παιδιών τους και η υγιής διαβίωση στις κοινότητές τους. Η φετινή χρονιά μάλιστα είναι πολύ σημαντική για τη Chopard, η οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς της με το Φεστιβάλ των Καννών και πλέον εκτός από τον Χρυσό Φοίνικα, θα κατασκευάζει και όλα τα άλλα βραβεία που θα απονεμηθούν στην τελετή λήξης, στις 19 Μαΐου.

Δείτε και το σχετικό video…

Κόκκινο στο κόκκινο χαλί

Εκτός από τις διάσημες προσωπικότητες που πρόκειται να παρελάσουν στο Φεστιβάλ φορώντας τις απαστράπτουσες δημιουργίες high-jewelry του ελβετικού οίκου, η Chopard παρουσίασε ένα ρολόι σε συλλεκτική έκδοση 10 μόλις κομματιών, ειδικά για το κόκκινο χαλί. Το L.U.C XPS 1860 Red Carpet Edition ανήκει στην συλλογή υψηλής ωρολογοποιίας L.U.C της Chopard και είναι αφιερωμένο στην στενή σχέση του ελβετικού οίκου με το σινεμά. Θυμίζουμε ότι η Chopard στηρίζει το Φεστιβάλ των Καννών από το 1998, κλείνει δηλαδή φέτος δύο δεκαετίες.

Η CHOPARD στις Κάννες, ο Χρυσός Φοίνικας και ένα L.U.C για το κόκκινο χαλί-2

Το L.U.C XPS 1860 Red Carpet Edition φέρει την περίφημη Σφραγίδα ποιότητας της Γενεύης καθώς και πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC. Εμπνευσμένο από τους μεγαλύτερους σταρ της Κρουαζέτ, είναι κομμένο και ραμμένο για black tie εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. H κάσα του σε διάμετρο 40 mm είναι από λευκό χρυσό 18Κ και περικλείει ένα κόκκινο καντράν με guilloché διακόσμηση στο κέντρο ενώ οι ενδείξεις της ώρας είναι από λεπτά baguette διαμάντια.

Η CHOPARD στις Κάννες, ο Χρυσός Φοίνικας και ένα L.U.C για το κόκκινο χαλί-3

Από τη διάφανη πλάτη της κάσας μπορεί να θαυμάσει κανείς τον περίτεχνα διακοσμημένο αυτόματο μηχανισμό με τον ολόχρυσο σκαλιστό ρότορα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή