Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Έτσι θα τιμήσουν τη μνήμη της Diana στον γάμο τους

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Έτσι θα τιμήσουν τη μνήμη της Diana στον γάμο τους

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες απομένουν για τον γάμο της χρονιάς, αυτό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαίου.

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, σημείωσαν το πόσο λυπημένοι αισθανονται, αφού η πριγκίπισσα Diana δεν θα βρίσκεται μαζί τους αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Πηγές από το παλάτι προβλέπουν τον φόρο τιμής που θα αποδώσει ο πρίγκιπας Harry στην μητέρα του Diana.

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Έτσι θα τιμήσουν τη μνήμη της Diana στον γάμο τους-1

Και τα τρία μέλη της οικογένειας της πριγκίπισσας Diana έχουν προσκληθεί στον γάμο. Με αυτό το τρόπο θα νιώθουν την παρουσία της πριγκίπισσας που τόσο πολύ θα ήθελαν στον γάμο τους.

Την οικογένεια θα εκπροσωπήσει η αδελφή της Diana, η Λαίδη Jane Fellowes, η οποία θα εκφωνήσει και μια ομιλία, που είναι προγραμματισμένη. Το ζευγάρι νιώθει μεγάλη τιμή για το γεγονός αυτό.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Harry, συμπεριέλαβε δύο διαμάντια στο δαχτυλίδι αρραβώνων, που έδωσε στην Meghan, από τα διαμάντια της μητέρας του.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή