PIAGET Possession – Η νέα συλλογή

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2018 ο οίκος Piaget γιορτάζει τη θετική πλευρά της ζωής με τη νέα συλλογή Possession με πολύ χρώμα, χαρούμενη διάθεση και απαράμιλλη κομψότητα στον καρπό. Στην καμπάνια του ελβετικού οίκου για την καινούρια συλλογή πρωταγωνιστεί ένα πανέμορφο πρόσωπο, το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Doutzen Kroes με φόντο το ειδυλλιακό νησί της Ίμπιζα.

PIAGET Possession – Η νέα συλλογή-1
PIAGET Possession – Η νέα συλλογή-2

Τα ρολόγια όπως και τα κοσμήματα Possession έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: σε προκαλούν να παίξεις μαζί τους. Τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια περιστρέφονται, το ίδιο και οι στεφάνες των ρολογιών κάνοντας τα διαμάντια να χορεύουν γύρω από τα καντράν.

PIAGET Possession – Η νέα συλλογή-3

Πολλαπλασιάζοντας τους συνδυασμούς του χρυσού, του ατσαλιού και των πολύτιμων λίθων, τα ρολόγια Possession αποκτούν ακόμη πιο προσωπικό χαρακτήρα χάρη στην τεράστια χρωματική γκάμα από λουράκια που προσφέρει ο οίκος Piaget. Αλλάζουν πολύ εύκολα και σε προκαλούν να αποκτήσεις περισσότερα από ένα.

PIAGET Possession – Η νέα συλλογή-4

Και επειδή ο κόσμος της γυναίκας της Piaget είναι φωτεινός και χαρούμενος, η συλλογή έχει εμπλουτιστεί με καντράν από ημιπολύτιμους λίθους σε έντονα χρώματα: τυρκουάζ, κόκκινο καρνεόλιο, πράσινος μαλαχίτης και βαθύ μπλε λάπις λάζουλι. Οι τέσσερις αποχρώσεις των λίθων δένουν απόλυτα με τους τόνους των λουριών από δέρμα αλιγάτορα.

PIAGET Possession – Η νέα συλλογή-5

Και αν σας αρέσει μία πιο haute couture εμφάνιση, υπάρχει και ένα περικάρπιο από ροζ χρυσό με πράσινο καντράν από μαλαχίτη και στεφάνη με διαμάντια.

PIAGET Possession – Η νέα συλλογή-6

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή