Ξυδάκης: Οτιδήποτε γίνει μετά το τέλος του προγράμματος δεν είναι πρόωρο (βίντεο)

Ξυδάκης: Οτιδήποτε γίνει μετά το τέλος του προγράμματος δεν είναι πρόωρο (βίντεο)

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης φιλοξενήθηκε στο sbc όπου μεταξύ άλλων, απαντώντας στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σημείωσε πως οτιδήποτε γίνει μετά το τέλος του προγράμματος, δεν είναι πρόωρο.

Αναλυτικά ο κ., Ξυδάκης ερωτηθείς για το αίτημα για εκλογές τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από το ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «τα όσα ζητά άμεσα η κα. Γεννηματά αδικώντας και τον εαυτό της φτάνουν στα όρια της φαιδρότητας. Εκλογές δεν είναι δυνατό να γίνουν πριν το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο. Η Νέα Δημοκρατία το θέτει διαφορετικά. Εκλογές μετά το τέλος του προγράμματος δεν είναι πρόωρες. Μιλάμε για μία από τις μακροβιότερες κυβερνήσει που κατάφερε να δώσει ένα ιστορικό τέλος στην περιπέτεια της χώρας».

«Μετά τον Οκτώβριο, οτιδήποτε γίνει μετά το τέλος του προγράμματος, δεν είναι πρόωρο. Έχει κλείσει ένας ιστορικός κύκλος», πρόσθεσε.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα της δήλωσης του κ. Ξυδάκη (στο 15:04 του Video):

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή