Αυλαία ΠΑΟ με νέα ήττα και «αντίο» από Ουζουνίδη

Αυλαία ΠΑΟ με νέα ήττα και «αντίο» από Ουζουνίδη

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους τίτλους τέλους της προπονητικής διαδρομής του στον Παναθηναϊκό μέχρι να ανοίξει, όπως ευχήθηκε, ένα νέο κεφάλαιο υπό διαφορετικές συνθήκες στο μέλλον, έβαλε μετά τον αγώνα με την Ξάνθη ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Κάνοντας έναν απολογισμό του αγώνα που έδωσε με τους παίκτες και τους συνεργάτες του, ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους και κυρίως τους φιλάθλους που τον αγάπησαν, όπως είπε, περισσότερο απ’ όσο αν έπαιρνε το πρωτάθλημα, με χαρακτηριστικό το σκηνικό της… εισβολής μιας δεκάδας οργανωμένων οπαδών στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου για να τον αποθεώσουν και να του ζητήσουν να παραμείνει! Ο ίδιος άφησε ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο μόνο με τις τελευταίες κουβέντες του…

Νωρίτερα, η αυλαία του πρωταθλήματος έπεσε με… χρονοκαθυστέρηση στη Λεωφόρο μετά τη διακοπή του αγώνα την Κυριακή στο 7΄ λόγω της έντονης βροχόπτωσης και χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την Ξάνθη να επικρατεί τελικά 2-1 έπειτα από ανατροπή. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με ένα υπέροχο σουτ του Λουτσιάνο στο 11΄, δέχθηκε την ισοφάριση από τον… αυχένα του Κασάδο στο 44΄ και παρότι πίεσε μέχρι το 60΄ για το δεύτερο γκολ, ήταν αυτός που το δέχθηκε τελικά από κοντινό πλασέ του Ντουρίτσκοβιτς στο 66΄. Παρά την ήττα, ο κόσμος αποθέωσε τον Ουζουνίδη και τους εμφανώς συγκινημένους παίκτες του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ευαγγέλου, Κάτσε, Τζανδάρης (61΄ Στάικος), Λουντ (77΄ Μπουζούκης), Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Δώνης (61΄ Χατζηγιοβάνης).

ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Σιλά, Σβάρνας, Κασάδο (79΄ Μεχία), Μπαξεβανίδης (Ορφανίδης), Καμαρά, Μελιόπουλος, Φασίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (86΄ Λισγάρας), Γέντρισεκ.

• Με προσφυγή που εκδικάζεται αύριο, ο Εσιέν ζητεί την ενεργοποίηση των ποινών (αφαίρεση 3 β.) για τη μη εξόφληση ποσού περίπου 37.000 ευρώ, υποχρεώνοντας τον Παναθηναϊκό να τον πληρώσει για να μην τριτώσει το -3 και υποβιβαστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή