Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Την παράσταση «Τριστάνος» του Τόμας Μαν παρουσιάζει το Θέατρο του Νέου Κόσμου στις 9.15 μ.μ. σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη. Αντισθένους 7 & Θαρύπου.

• Τρεις ιδιαίτεροι ερμηνευτές (Τηλέμαχος Μούσας, Νάσια Γκόφα και Νίκος Γιούσεφ) προτείνουν ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, με όχημα την τζαζ, σε κλασικές μουσικές της Αναγέννησης. Στις 8.30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Μια ενδιαφέρουσα ομαδική έκθεση με τίτλο «City Reads – Αθήνα του χτες και του αύριο» διοργανώνεται στο Contemporary Space Athens. Εως τις 13/5, Τετάρτη – Κυριακή 2 μ.μ. έως 9 μ.μ. Μητροπόλεως 74.

• O Mάριος Φραγκούλης ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τα έργα «Αξιον Εστί», «Canto General», «Επιφάνεια Αβέρωφ», καθώς και σπάνια ερμηνευμένα τραγούδια. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Η Μαργαρίτα Πουρνάρα φιλοξενεί τη γνωστή αστρολόγο Αση Μπήλιου και τη Χριστίνα Θεοχάρη, συγγραφέα του βιβλίου «Η γεύση των ζωδίων», σε μία συζήτηση που θα μας λύσει αστρολογικές και γαστρονομικές απορίες. Στις 9 μ.μ. στον Ιανό. Σταδίου 24.

• Η Κρινιώ Νικολάου εμφανίζεται στο El Convento Del Arte σε ένα πρόγραμμα με τα αγαπημένα της τραγούδια, από Κοέν μέχρι Χατζιδάκι και Πάνου. Μαζί της ο Βαγγέλης Γερμανός. Στις 10 μ.μ. Βιργινίας Μπενάκη 7.

• Οι εκδόσεις Πατάκη και το Βιβλιοπωλείο Πλειάδες παρουσιάζουν το βιβλίο της Δήμητρας Κολλιάκου «Αλφαβητάρι Εντόμων». Στις 7.30 μ.μ. Σπύρου Μερκούρη 62.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή