Τρέχει να κρατήσει παίκτες ο Παναθηναϊκός

Τρέχει να κρατήσει παίκτες ο Παναθηναϊκός

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φρένο στο τρένο της μεγάλης φυγής επιχειρεί να βάλει ο Παναθηναϊκός, πριν προλάβει να αναπτύξει ταχύτητα και χαθεί στον ορίζοντα! Πρώτος ανέβηκε ο Ουζουνίδης και λίγο αργότερα τον ακολούθησαν οι Δώνης, Κάτσε και Μυστακίδης, τα συμβόλαια των οποίων τελείωσαν και, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησαν τους «πράσινους». Ενας από τους τρεις, όμως, ίσως κατέβει από το τρένο πριν πιάσει τον επόμενο σταθμό, μιας και ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Δώνη, παρότι ο ίδιος δεν έχει κρύψει ότι υπό τέτοιες συνθήκες δεν θέλει να μείνει. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε χθες μια πρώτη συνάντηση μαζί του, με δέλεαρ για τον παίκτη ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να συνεργαστεί με τον πατέρα του Γιώργο, ο οποίος είναι φαβορί για τη θέση του Ουζουνίδη. Ο 24χρονος παίκτης το σκέφτεται και ο μάνατζέρ του ίσως μιλήσει σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Ο κ. Κωνσταντίνου θα προτείνει, μάλλον αύριο, επέκταση συμβολαίου και στον Λουντ. Ο Φινλανδός δεν θα είναι αρνητικός αρκεί να πειστεί ότι θα γυρίσει σελίδα η ομάδα και να του προσφερθεί καλύτερο συμβόλαιο. Η πίεση για γρήγορες απαντήσεις είναι δεδομένη, γιατί οι «πράσινοι» θέλουν να προλάβουν να κάνουν αυτές τις ανανεώσεις πριν επικυρωθούν οι ποινές σε περίπτωση μη αδειοδότησης. Αν προλάβουν και υπογράψουν νωρίτερα οι Λουντ και Δώνης, δεν θα μετρήσουν ως ανανεώσεις (θα δημιουργηθεί έτσι χώρος για Κάτσε, Μυστακίδη ή Μολίνς), ενώ θα μπορούν να πάρουν και καλύτερο συμβόλαιο. Γι’ αυτό η βιασύνη να κλείσει γρήγορα και ο τεχνικός διευθυντής (έχει γίνει πρόταση στον Νταμπίζα), μήπως και γίνουν κάποιες καλές κινήσεις πριν τους περιορισμούς.

• Ενεργοποιήθηκε η ποινή του -3 για τον Εσιέν, αλλά δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος λόγω της λήξης της περιόδου (η ποινή θα ίσχυε στην επόμενη), ενώ είναι μικρό το ποσό αυτής της δόσης (περίπου 37 χιλ. ευρώ) και θα πληρωθεί, ίσως μαζί με μία ακόμη.

• «Ηθος, πάθος, ψυχή, καρδιά και φιλότιμο. Ή αλλιώς Μαρίνος Ουζουνίδης» ήταν η ευχαριστήρια ανάρτηση του Δημήτρη Σαραβάκου για τον πρώην προπονητή της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή