Ανεβάζει το θερμόμετρο ο τελικός Κυπέλλου

Ανεβάζει το θερμόμετρο ο τελικός Κυπέλλου

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «δίψα» του κόσμου της ΑΕΚ να βρεθεί δίπλα στην ομάδα επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά χθες το πρωί, καθώς οι φίλοι της Ενωσης εξάντλησαν τα εισιτήρια που ήταν προς πώληση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μέσα σε λίγες ώρες. Οι ουρές που σχηματίστηκαν στα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου ήταν πολύ μεγάλες και, συνυπολογίζοντας τα εισιτήρια που πουλήθηκαν στους κατόχους διαρκείας την Κυριακή και τη Δευτέρα, περίπου 13.000 φίλαθλοι έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στο ΟΑΚΑ το Σάββατο. Τα υπόλοιπα 4.000 εισιτήρια έχουν δοθεί σε συνδέσμους και, όπως αναμενόταν εξ αρχής, αποδείχθηκαν λίγα για τις ανάγκες του κόσμου της ομάδας.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε χθες ακόμη μία επιτυχία, καθώς επτά ποδοσφαιριστές του συλλόγου κλήθηκαν στην Εθνική Ελλάδος για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία την επόμενη Τετάρτη στη Σεβίλλη. Τα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο Μίχαελ Σκίμπε είναι οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Κώστας Γαλανόπουλος. Στην αποστολή επιστρέφει ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ενώ κλήθηκαν ξανά οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Μιχάλης Μπακάκης και Βασίλης Μπάρκας. Οι επτά ποδοσφαιριστές στην εθνική ομάδα αποτελούν ρεκόρ για τον σύλλογο. Στα αγωνιστικά, μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Τσιγκρίνσκι, που αναμένεται να είναι στη βασική σύνθεση του τελικού.

Στον ΠΑΟΚ, σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια του τελικού χωρίς περιορισμούς, καθώς εξέπνευσε η διορία που είχαν οι κάτοχοι διαρκείας για να προμηθευθούν τα δικά τους. Και από πλευράς «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται κινητοποίηση ενόψει του ταξιδιού στην Αθήνα. Ο κύριος όγκος των οπαδών του ΠΑΟΚ θα έρθει στην πρωτεύουσα με πούλμαν το Σάββατο.

Εν τω μεταξύ, την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου προκάλεσαν οι καταγγελίες πως επίκειται κάθοδος οπαδών της Παρτιζάν στην Αθήνα, ενόψει του μεγάλου αγώνα. Η έρευνα ξεκίνησε ύστερα από ανώνυμη επιστολή που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στο Εφετείο της Αθήνας. Αντικείμενο της έρευνας, την όποια θα διενεργήσει το Τμήμα Αθλητικής Βίας, είναι εάν ευσταθούν όσα αναφέρει η ανώνυμη επιστολή και, εάν αυτά είναι αληθή, με ποιο τρόπο θα αποφευχθούν τυχόν επεισόδια όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και σε συνοικίες της Αθήνας.

• Σε έκτακτη γενική συνέλευση την 12η Μαΐου κάλεσε τους μετόχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το διοικητικό συμβούλιο, με κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή