Γεννηματά: Να μην εφαρμοστεί ο αυξημένος ΦΠΑ στα νησιά

Γεννηματά: Να μην εφαρμοστεί ο αυξημένος ΦΠΑ στα νησιά

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η κυβέρνηση να αφήσει τις υπεκφυγές και να δεχθεί την πρόταση νόμου που έχουμε υποβάλει, για να μην εφαρμόζεται ο αυξημένος ΦΠΑ στα νησιά» δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ύστερα από συνάντησή της με εκπροσώπους του συντονιστικού οργάνου των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων της Λέσβου.

Πρόσθεσε ότι η στήριξη της οικονομίας των νησιών είναι εξόχως εθνικό ζήτημα και όχι μόνο αναπτυξιακό, ιδιαίτερα σε μια εποχή που οι προκλήσεις αυξάνονται και η αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί τις μεταναστευτικές ροές οδηγεί σε επικίνδυνα φαινόμενα.

«Κατά την πρόσφατη απόβαση του κ. Τσίπρα στη Λέσβο οι νησιώτες του γύρισαν την πλάτη, ενώ ο ίδιος επανέλαβε τον γνωστό εαυτό του, με τα κούφια λόγια και τις ανέξοδες υποσχέσεις» τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι ώρα να παρθούν συγκεκριμένα μέτρα -όπως έχουμε προτείνει- για την αποσυμφόρηση των νησιών. Και η Ευρώπη να συμβάλει ουσιαστικά. Επιβάλλεται να στηριχθεί έμπρακτα η οικονομία τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή