Η «Σπανός ΑΕ» στις 21 πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα

Η «Σπανός ΑΕ» στις 21 πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η εταιρία Σπανός ΑΕ αναδείχθηκε στις είκοσι μία πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Eurobank και την Grant Thornton.

 
Η Σπανός ΑΕ αποτελεί μία από τις είκοσι μία εταιρίες που διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της. Η διάκριση αυτή επισφραγίζει τη σταθερά ανοδική και δυναμική πορεία της παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.
 
Τα Growth Awards αποτελούν μία πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων που συνδύασαν  ισχυρές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.
 
Η διαδικασία αξιολόγησης περιελάμβανε χρήση ειδικών αναλύσεων βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών/δεικτών 8.000 επιχειρήσεων, βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/ Health Matrix” της Grant Thornton, μέσω των εργαλείων πιστοληπτικής αξιολόγησης της Eurobank, αλλά και της αποτίμησης των πραγματικών ιστοριών των αξιολογούμενων εταιρειών, με κριτήρια που συνδυάζουν τη λογική των αριθμών με το ανθρώπινο στοιχείο.

 
Ο νέος Global CEO της Grant Thornton International (GTIL), Peter Bodin, επισκέφθηκε τη χώρα μας στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων του και πραγματοποίησε κεντρική ομιλία στην Τελετή Βράβευσης του 2ου Διαγωνισμού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards". Στην κεντρική παρουσίαση του με θέμα “A new mindset for a new corporate world” μίλησε για τη ραγδαία ταχύτητα με την οποία πραγματοποιούνται σήμερα οι αλλαγές στο επιχειρηματικό περιβάλλον και πώς αυτό οδηγεί στην υιοθέτηση ενός νέου τρόπου σκέψης, που θα αγκαλιάζει τις αλλαγές και θα δημιουργεί μια κουλτούρα η οποία θα είναι ικανή να μετατρέψει την κρίση σε όφελος.

 
Η Τελετή Βράβευσης “Growth Awards”, πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με ιδιαίτερη επιτυχία έχοντας περισσότερους από 2.000 προσκεκλημένους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή