Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις πιο… δημοφιλείς διαμάχες στον κόσμο της ποπ μουσικής βιομηχανίας των τελευταίων ετών έλαβε τέλος με ένα κλαδί ελιάς. Η Κέιτι Πέρι (φωτ.) έστειλε έναν αληθινό κλάδο ελαίας, κατά τα διαχρονικά πρότυπα της κατάπαυσης του πυρός, στην Τέιλορ Σουίφτ, τερματίζοντας έτσι τον πόλεμο που είχε ξεσπάσει με ένα σωρό υπονοούμενα το 2013. Η ψυχρότητα μεταξύ των δύο ποπ σταρ είχε ως αιτία τρεις χορευτές μιας παγκόσμιας περιοδείας της Τέιλορ Σουίφτ, τους οποίους προσέγγισε και απέσπασε η Κέιτι Πέρι. Μάλιστα, ένας εξ αυτών είχε δηλώσει ότι έτσι κι αλλιώς δεν συμμετείχε και τόσο πολύ στα σόου της Σουίφτ, οπότε είχε αρχίσει να βαριέται…

(…) Λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Δον Κιχώτη» του στις Κάννες, ο σκηνοθέτης Τέρι Γκίλιαμ, γνωστός ήδη από τους θρυλικούς Μόντι Πάιθον, χτυπήθηκε από ελαφρύ εγκεφαλικό, ενώ βρισκόταν ακόμη στο Λονδίνο. Οι γιατροί του αναφέρουν ότι αναρρώνει σε σταθερή κατάσταση. Ο Γκίλιαμ προσπαθούσε από το 1989 να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη ταινία, εξαιτίας πολλών καταγγελιών για προσβολή πνευματικών δικαιωμάτων. Μάλιστα, αυτές τις μέρες η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της δικαστικής ακροαματικής διαδικασίας.

(…) Στην επανέκδοση του άλμπουμ τους «Appetite for Destruction» (1988), οι Guns N’ Roses δεν θα συμπεριλάβουν το τραγούδι τους «One in a million». Δίχως περαιτέρω εξηγήσεις, το συγκεκριμένο κομμάτι απαλείφεται από την επανακυκλοφορία του δίσκου που τους έστειλε στην κορυφή των διεθνών τσαρτ, λόγω της ρατσιστικής και ομοφοβικής γλώσσας που χρησιμοποιήθηκε στους στίχους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή