H super chic Μπέτυ Μπαζιάνα μαζί με την Καμίλα στο Μουσείο Μπενάκη

H super chic Μπέτυ Μπαζιάνα μαζί με την Καμίλα στο Μουσείο Μπενάκη

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μουσείο Μπενάκη επισκέφθηκαν η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πριγκιπικού ζεύγους του Ηνωμένου Βασιλείου στη χώρα μας. 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος επισκέπτεται αυτή την ώρα το Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.  Μετά από πρόσκληση της κ. Μπαζιάνα, οι δύο κυρίες επισκέφθηκαν το κεντρικό κτίριο του Μουσείου Μπενάκη που στεγάζεται στο νεοκλασικό κτίριο της οικογένειας Μπενάκη, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έναντι του Εθνικού Κήπου. Το εν λόγω Μουσείο φιλοξενεί αντιπροσωπευτικά έργα όλων των εποχών της ελληνικής ιστορίας και τέχνης, από την προϊστορική εποχή μέχρι τους σύγχρονους καιρούς.

H super chic Μπέτυ Μπαζιάνα μαζί με την Καμίλα στο Μουσείο Μπενάκη-1

Η κ. Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να ξεναγήσει στη σημαντική αυτή συλλογή τη δούκισσα της Κορνουάλης, η οποία έχει εκδηλώσει την αγάπη της για τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας, όπως άλλωστε και ο πρίγκιπας Κάρολος, αλλά και να κάνει η ίδια μια από τις πιο σικάτες εμφανίσεις της.

H super chic Μπέτυ Μπαζιάνα μαζί με την Καμίλα στο Μουσείο Μπενάκη-2
H super chic Μπέτυ Μπαζιάνα μαζί με την Καμίλα στο Μουσείο Μπενάκη-3

Οι δύο κυρίες επέλεξαν το λευκό χρώμα με την Δούκισσα να εμφανίζεται όπως επιβάλλει και το πρωτόκολλο πιο συντηρητική με φόρεμα μέχρι το γόνατο και τσόκερ από λευκά μαργαριτάρια, ενώ επέλεξε ένα ζευγάρι κλειστές μπεζ γόβες. Αντίθετα, η Μπέτυ Μπαζιάνα, που δείχνει να εξελίσσεται στυλιστικά τον τελευταίο καιρό, μετά μάλιστα και από την επίσκεψη της Μπριζίτ Μακρόν στη χώρα μας, επέλεξε μια πιο μοντέρνα δημιουργία με μαύρες ρίγες στο φόρεμά της χωρίς όμως να δείχνει υπερβολική.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού κέρδισε στα σημεία, αφού σεβόμενη την καλεσμένη της επέλεξε ένα κλος φόρεμα κάτω από το γόνατο με V κόψιμο στο λαιμό και 3/4 μανίκι, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα, ενώ το κόκκινο κραγιόν έδωσε αμέσως φως στο σύνολό της.

Πως σας φαίνεται η επιλογή της. Εμείς πάντως, της δίνουμε 12 points!!!

 

Περισσότερες celebrity news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή