Μαθήματα καλοκαιρινού μακιγιάζ σε ένα 10λεπτο video από την Rihanna

Μαθήματα καλοκαιρινού μακιγιάζ σε ένα 10λεπτο video από την Rihanna

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στήθηκε μπροστά από τον καθρέφτη στο μπάνιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε κατά την διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό, φορώντας μια σιέλ μεταξωτή ρόμπα από τη συλλογή της Savage x Fenty,και έκανε ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ αποκλειστικά για την Vogue.

Η Rihanna, πλέον επιτυχημένη επιχειρηματίας και στο κομμάτι της ομορφιάς με τη σειρά Fenty Beauty και το κορίτσι του εξωφύλλου αυτού του μήνα, είναι το κατάλληλο άλλωστε πρόσωπο για να μας μυήσει στα μυστικά του εξωτικού μακιγιάζ.

Ανάμεσα σε άλλα, το ”κακό κορίτσι” της μουσικής σκηνής αποκαλύπτει ότι έμαθε να κάνει contouring όταν έβαλε παραπανίσια κιλά, ενώ μας δίνει έξυπνα tips για να ”εξαφανίσουμε” τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια μας.

Για το φινάλε η superstar χρησιμοποιεί σκιές σε έντονα χρώματα και ασημί highlighters, ενώ επιλέγει για το σώμα της μια shiny κρέμα από τη συλλογή της για ένα υπέροχο ηλιοκαμένο Carribean look.

Δείτε το video και ακολουθήστε βήμα βήμα το μακιγιάζ της RiRi!

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή