Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Καρνέζη και Ανέστη

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Καρνέζη και Ανέστη

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κατηγορηματική διάψευση περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη και του Γιάννη Ανέστη, προχώρησε χθες ο Ολυμπιακός. Οι ιθύνοντές του ξεκαθάρισαν πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα με Καρνέζη και Ανέστη», με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τα οποία έβαζαν τους δύο τερματοφύλακας της Ουντινέζε και της ΑΕΚ αντίστοιχα, στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Πειραιά. Παράλληλα, η πειραϊκή εταιρεία ξεκαθάρισε πως δεν συζήτησε ο Μάρκο Μάριν με τη διοίκηση του Ολυμπιακού το θέμα της παραμονής του. Να σημειωθεί πως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με τους «ερυθρόλευκους» με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από τη Βραζιλία βάζουν στο μεταγραφικό στόχαστρο των «Πειραιωτών» τον 27χρονο επιθετικό της Παλμέιρας, Ντέιβερσον, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Πορτογαλία με την Μπελενένσες. Επίσης, έχει παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Λεβάντε και την Αλαβές, αλλά και στο γερμανικό με την Κολωνία.

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει ξένο διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου: «Ενα πρωτάθλημα στο οποίο τα ντέρμπι κρίθηκαν με σκανδαλώδη σφυρίγματα εναντίον μας και σκανδαλώδη εύνοια υπέρ των άλλων διεκδικητών.Φωνάζαμε για τους διαιτητές, κάναμε λόγο για ξένους διαιτητές και κώφευαν. Φωνάζαμε για το στήσιμο εναντίον μας και όλοι κώφευαν. Ο “δικός τους” Γραμμένος, ο Περέιρα, η “δική τους” ΚΕΔ, ο Βασιλειάδης που πανηγυρίζει με την ΑΕΚ το Κύπελλο Ευρωπαϊκών Βραχονησίδων μπάσκετ, που κατέκτησε, αλλά στους ευρωπαϊκούς τελικούς του Ολυμπιακού δεν εμφανίζεται. Ολοι αυτοί κώφευαν. Και τώρα όλοι αυτοί μας δικαιώνουν ορίζοντας ξένο διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή