Μητσοτάκης: Να συμπορευθούμε με τους πολίτες για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση

Μητσοτάκης: Να συμπορευθούμε με τους πολίτες για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συστράτευση των πολιτών για να φύγει η «χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος στη Μεταπολίτευση» αλλά κυρίως για να γίνουν «οι αναγκαίες τομές που χρειάζεται η Ελλάδα», ζητεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, με άρθρο του στον «Φιλελεύθερο» τονίζει πως η ΝΔ ήδη «απαντά δυναμικά» στο «καταστροφικό έργο» της κυβέρνησης, αποκαλύπτοντας το «ψέμα περί καθαρής εξόδου» και προειδοποιώντας για τα επερχόμενα μέτρα που έχουν ήδη νομοθετηθεί, όπως η περικοπή των συντάξεων και η μείωση του αφορολόγητου.

«Δημιουργούμε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία που προτάσσει την αλήθεια απέναντι στο ψέμα. Τη δημιουργική ανόρθωση απέναντι στην καθήλωση. Τα έργα απέναντι στα λόγια. Το ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα δράσης απέναντι στην αποδεδειγμένη ανικανότητα και ιδεοληψία. Την αυτοπεποίθηση και την ελπίδα απέναντι στην εσωστρέφεια και την παρακμή» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ.

Για εσωκομματικές της ΝΔ που θα διεξαχθούν την Κυριακή, ο κ. Μητσοτάκης κάνει λόγο για μια σημαντική μέρα και σημειώνει πως θα οδηγήσουν το κόμμα στις εκλογικές μάχες που έρχονται. «Τα 155.000 μέλη μας και οι εκπρόσωποι που θα εκλέξουν θα μεταφέρουν παντού το μήνυμά μας. Να πείσουν ακόμη περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε καλύτερα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή