Τα 5 καλύτερα beauty looks από την έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών

Τα 5 καλύτερα beauty looks από την έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ίσως ακόμη περισσότερο και από τις ταινίες συζητιούνται στο Φεστιβάλ των Καννών τα υπερπολυτελή φορέματα και τα υπέροχα beauty looks των σταρ της μεγάλης οθόνης. Και όχι αδίκως, αφού οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο κόκκινο χαλί. Η έναρξη είχε πολύ μετάξι, πολλά διαμάντια και μερικά φανταστικά μακιγιά και χτενίσματα, από τα οποία ξεχωρίσαμε τα καλύτερα.

Η Lea Seydoux προτίμησε glossy χείλη, φρέσκα ροζ μάγουλα αλλά και μια μοντέρνα vague στο κοντό της καρέ.

Τα 5 καλύτερα beauty looks από την έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών-1

Η "επαναστάτρια" του κόκκινου χαλιού Kristen Stewart δεν μας κάνει ποτέ να πλήττουμε με τις εμφανίσεις της. Λατρέψαμε το πραγματικά αλάνθαστο μεταλλιζέ smokey, σε μαύρους, ανθρακί και ασημένιους τόνοιυς, που σε συνδυασμό με το ροκαμπίλι χτένισμα της μας χάρισε ένα look γεμάτο έμπνευση.

Τα 5 καλύτερα beauty looks από την έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών-2

Η Cate Blanchett εμφανίστηκε με Armani Couture φόρεμα αλλά και Armani Beauty μακιγιάζ, σε φυσικούς και ροζ τόνους. Το μυστικό του λαμπερού της δέρματος ήταν η προετοιμασία με το Amani Prima Glow-On Moisturizing Balm.

Τα 5 καλύτερα beauty looks από την έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών-3

Η Julianne Moore συνδύασε για άλλη μια φορά κόκκινο φόρεμα -στην προκειμένο Givenchy- με τα κόκκινα μαλλιά της, τα οποία χτένισε σε ένα μοντέρνο top knot. Μαύρο eyeliner και κερασί χείλη συμπληρωσαν το μακιγιάζ.

Τα 5 καλύτερα beauty looks από την έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών-4

Η Carrey Mulligan σε μια από τις λίγες εμφανίσεις της με κόκκινο κραγιόν. Αυτό το βελούδινο ματ βαθύ κόκκινο ανέδειξε ιδανικά τη λευκή της επιδερμίδα.

Τα 5 καλύτερα beauty looks από την έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών-5

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή