ΗΠΑ: Ενας τραυματίας από πυρά σε λύκειο της Καλιφόρνιας

ΗΠΑ: Ενας τραυματίας από πυρά σε λύκειο της Καλιφόρνιας

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας ύποπτος συνελήφθη σήμερα, αφότου η αστυνομία επενέβη σε ένα Λύκειο στην Καλιφόρνια όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, σημειώθηκαν πυροβολισμοί, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Οι αρχές έλαβαν αρκετές κλήσεις για βοήθεια, που έκαναν λόγο για έναν ένοπλο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στο εσωτερικό του σχολείου Highland High School στο Παλμντέιλ, σε απόσταση 65 χιλιομέτρων βόρεια του Λος Άντζελες, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, το οποίο επικαλείται τον αναπληρωτή σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, Τσαρλς Μουρ.

Σύμφωνα με το CBS, που επικαλέστηκε το γραφείο του σερίφη, τουλάχιστον ένας άνθρωπος τραυματίστηκε, ενώ ένας άνδρας συνελήφθη «σε σχέση με μια κλήση που προειδοποιούσε για έναν ένοπλο άνδρα». Επικαλούμενο την πυροσβεστική υπηρεσία, το CNN επιβεβαίωσε ότι ένας ύποπτος συνελήφθη στο Παλμντέιλ.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μία ώρα μετά την πρώτη κλήση στο γραφείο του σερίφη σχετικά με την παρουσία ενός ενόπλου, στις 07.05 (17.05 ώρα Ελλάδας), ενώ οι πυροσβέστες ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, όπως μεταδίδει το CNN.

Οι μαθητές του Λυκείου μεταφέρθηκαν σε ασφαλή χώρο και η πρόσβαση αποκλείστηκε.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή