Διαφοροποίηση Κύρκου από ΚΙΝΑΛ: Δύσκολα θα φτάσει ενιαία ως τις εκλογές – Να κατέβει αυτόνομα το Ποτάμι

Διαφοροποίηση Κύρκου από ΚΙΝΑΛ: Δύσκολα θα φτάσει ενιαία ως τις εκλογές – Να κατέβει αυτόνομα το Ποτάμι

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαφείς αποστάσεις από το Κίνημα Αλλαγής πήρε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος σε χθεσινοβαραδυνή συνέντευξη του Evening Report στο Action 24.Ο κ. Κύρκος αναφέρθηκε στα όσα λαμβάνουν χώρα στην κεντροαριστερά ασκώντας κριτική στην Φώφη Γεννηματά και δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δε θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές. Μάλιστα, τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης καθόδου του Ποταμιού. Χαρακτηριστικό των αποστάσεων του ευρωοβουλευτή είναι πως προέβλεψε ότι δύσκολα το Κίνημα Αλλαγής θα φτάσει στις εκλογές ως ενιαίο κόμμα. 

Παράλληλα σε ερώτηση για τις επαφές του με το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαίωσε ότι συνομιλεί τόσο με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όσο και με υπουργούς, ενώ τούτη την ώρα απέρριψε την μεταπήδη του στο κυβερνών κόμμα λέγοντας πως διαφωνεί με τον χειρισμό στην υπόθεση Νοβαρτις αλλά και στη συμμαχία με τους ΑΝΕΛ.

Παράλληλα ο ευρωβουλευτής υποστήριξε πως ο στόχος πρέπει να είναι η συναίνεση «για την αναζήτηση της χαμένης Αριστεράς. Τέλος αντιτάχθηκε σε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, αναφέροντας πως παροτρύνει τα ελληνικά κόμματα που ανήκουν στην ευρω-ομάδα των Σοσιαλιστών να κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή