Μήνυμα Προκόπη Παυλόπουλου για την Ημέρα της Μητέρας

Μήνυμα Προκόπη Παυλόπουλου για την Ημέρα της Μητέρας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η μητέρα είναι, για κάθε άνθρωπο, η πηγή της ζωής και ο ομφαλός της οικογένειας. Εκείνη που ακολουθεί τον άνθρωπο από τη γέννησή του ως το τέλος του, δημιουργώντας πρότυπα προσωπικότητας και αναντικατάστατες αντιστάσεις, απέναντι σε συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στην φύση του ανθρώπου» τονίζει σε μήνυμά του για την αυριανή «Ημέρα της Μητέρας», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Η «Ημέρα της Μητέρας» μάς θυμίζει, με πολλούς και κορυφαίους συμβολισμούς, τη σημασία του ρόλου της μητέρας, για όλη την ανθρωπότητα και ιδίως για εμάς, τους Έλληνες, σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο μας και τον λαό μας, επισημαίνει ο κ. Παυλόπουλος και συμπληρώνει:

«Και για εμάς, τους Έλληνες, η μητέρα είναι αειθαλές σύμβολο καρτερίας, απαντοχής και ελπίδας. Ένα σύμβολο που αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί πάντα τη βασική αντηρίδα της οικογένειας. Και έχουμε χρέος να θυμόμαστε ότι χάρη στην οικογένεια, με αυτά τα χαρακτηριστικά, αποφύγαμε, σε χαλεπούς καιρούς, τη ρήξη του κοινωνικού ιστού. Η οποία θα είχε υπονομεύσει ανεπανόρθωτα το κοινωνικό οικοδόμημα και τις ουσιώδεις συνιστώσες της ομαλής κοινωνικής συνύπαρξης».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή