Μητσοτάκης: Η ΝΔ διαμορφώνει μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία

Μητσοτάκης: Η ΝΔ διαμορφώνει μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και ανοίγει τα παράθυρά της σε κάθε νέα αντίληψη», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος. «Η ΝΔ είναι πάντα έτοιμη για εκλογές», πρόσθεσε.

«Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα για τη ΝΔ, γιορτή δημοκρατίας. Σήμερα κερδίζουμε ένα μεγάλο στοίχημα. Το στοίχημα της εκλογής των τοπικών και νομαρχιακών μας οργανώσεων από τη βάση του κόμματος. Από τα ίδια τα ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και ανοίγει τα παράθυρά της σε κάθε νέα αντίληψη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Η ΝΔ διαμορφώνει μία μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι εκείνοι οι πολίτες οι οποίοι όχι απλά θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά, αλλά, προσδοκούν στο να οικοδομήσουμε όλοι μαζί, μία καλύτερη Ελλάδα, με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερο χαμόγελο».

Στη συνέχεια, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την εκλογική ετοιμότητα της ΝΔ:

«Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές και όσο πιο σύντομα αυτές θα γίνουν, τόσο καλύτερα για τον τόπο. Τα μέλη, με τον τρόπο τους στηρίζουν και οικονομικά το κόμμα. Δεν υπάρχουν πολλά κόμματα στην Ευρώπη που να έχουν παραπάνω 155.000 ενεργά μέλη που πληρώνουν την ετήσια συνδρομή τους για να συμμετέχουν στις εσωκομματικές διαδικασίες. Αυτό είναι μία μεγάλη δημοκρατική κατάκτηση».

Δείτε το βίντεο:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή