Σκουρλέτης για σπάσιμο Β’ Αθήνας: Το μέτρο είναι «εξόφθαλμα σωστό»

Σκουρλέτης για σπάσιμο Β’ Αθήνας: Το μέτρο είναι «εξόφθαλμα σωστό»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Σκουρλέτης υποστηρίζοντας πως το σχέδιο της κυβέρνησης για σπάσιμο της Β’ Αθήνας είναι απαραίτητο καθώς «δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ υποψηφίου και ψηφοφόρου σε αυτή την τεράστια περιφέρεια». Παράλληλα σημείωσε πως το μέτρο είναι  «εξόφθαλμα σωστό» και συμπλήρωσε απαντώντας στην κριτική που ασκείται ότι «αν κριτήριο ήταν να στηρίξουμε κάποιους που είναι αναγνωρίσιμοι τότε θα έπρεπε να κρατήσουμε τη Β’ Αθηνών όπως είναι».  «Χρειάζονται 200 ψήφοι οπότε ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του» κατέληξε.

Οσον αφορά τους συμβασιούχους, ο κ. Σκουρλέτης διέψευσε ότι ο ίδιος είχε υποσχεθεί στους συμβασιούχους στην καθαριότητα μονιμοποίηση τους. «Δεν απολύθηκε κανείς, δεν τους υποσχεθήκαμε τίποτα», υποστήριξε τονίζοντας πως έληξαν οι συμβάσεις τους και προκηρύχθηκε ανοιχτός διαγωνισμός με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ.Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε πως «δεν υπήρχε κανένας από τους συμβασιούχους στην καθαριότητα με πάνω από τρεις συνεχόμενες ανανεωμένες  συμβάσεις»

Τέλος προγράμματος

Οσον αφορά το πρόγραμμα ο υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε πως «ο κύκλος των προγραμμάτων κλείνει. Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά» παραδέχθηκε ωστόσο πως  «δεν σημαίνει ότι οι πληγές της λιτότητας θα επουλωθούν από τη μία στιγμή στην άλλη».Σημείωσε ακόμα «για πρώτη φορά έχουμε οικονομία που έχει κάνει ρεκόρ στις εξαγωγές. Η οικονομία ξαναζωντανεύει. Για τρίτη χρονιά θα έχουμε ανάπτυξη».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή