Νεκροί οι τέσσερις καμικάζι της επίθεσης στην Ινδονησία – Δέκα τραυματίες

Νεκροί οι τέσσερις καμικάζι της επίθεσης στην Ινδονησία – Δέκα τραυματίες

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις καμικάζι σκοτώθηκαν στην επίθεση εναντίον ενός αστυνομικού τμήματος στην πόλη Σουραμπάγια στην Ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ενώ ένα κοριτσάκι οκτώ ετών που είχαν μαζί τους επέζησε, γνωστοποίησε η αστυνομία.

«Τέσσερις δράστες (που επέβαιναν) σε δύο μοτοσικλέτες είναι νεκροί και βρισκόμαστε στη διαδικασία ταυτοποίησής τους. Ένα κορίτσι οκτώ ετών που ήταν μαζί τους επέζησε», δήλωσε ο Φρανς Μπαρούνγκ Μανγκέρα, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην επαρχία της Ανατολικής Ιάβας, ενώ συμπλήρωσε ότι τραυματίστηκαν τουλάχιστον 10 άνθρωποι.

Νωρίτερα, ο Φρανς Μπαρούνγκ Μανγκέρα, εκπρόσωπος της αστυνομίας, είχε κάνει λόγο για δύο καμικάζι, έναν άνδρα και μια γυναίκα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. 

Πρόκειται για μια επίθεση που σημειώιθηκε την επομένη μιας σειράς επιθέσεων βομβιστών-καμικάζι εναντίον τριών εκκλησιών στη δεύτερη πολυπληθέστερη ινδονησιακή πόλη, οι οποίες είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 13 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι τουλάχιστον 40.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή