Προφυλακιστέος ο οδηγός της «φονικής» νταλίκας στον Κηφισό

Προφυλακιστέος ο οδηγός της «φονικής» νταλίκας στον Κηφισό

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακίστηκε ο εγκληματίας οδηγός ο οποίος την περασμένη εβδομάδα σε κατάσταση απόλυτης μέθης, προκάλεσε οδηγώντας νταλίκα πολύνεκρο τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισού σκοτώνοντας δύο αθώους και τραυματίζοντας ένα ακόμα σοβαρά.

Μετά την απολογία του με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος καθώς από την προανάκριση προέκυψε ότι ήταν σε καθεστώς απόλυτης μέθης, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ίδιος απολογούμενος αλλά ισχυρίστηκε ότι μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση η τουλάχιστον αυτό νόμιζε.

Ο ίδιος δήλωσε κατά την ανάκριση συντετριμμένος και επιχείρησε όπως και προανακριτικά να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι βρισκόταν σε φιλικό σπίτι και έπινε αλλά κλήθηκε επειγόντως να αντικαταστήσει συνάδελφό του που είχε κώλυμα.

Η κατηγορία που τον βαρύνει είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια καθώς ο νόμος για τα τροχαία παρά τα αλλεπάλληλα σοβαρά περιστατικά δεν έχει αυστηροποιηθεί για τις κραυγαλέες περιπτώσεις προσωπικής ευθύνης των ασυνείδητων οδηγών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή