Η πολτιιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολτιιστική ατζέντα της Τρίτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Παγκόσμια πρεμιέρα για την τετράωρη παράσταση «The Odyssey» στην κεντρική σκηνή της Στέγης (Συγγρού 107), στις 7 μ.μ., από τη βραζιλιάνικη καλλιτεχνική κολεκτίβα «Leonardo Moreira & Cia. Hiato», εμπνευσμένη από την ομηρική Οδύσσεια και συνδεδεμένη με προσωπικές εμπειρίες των ηθοποιών. Στο πλαίσιο του Fast Forward Festival.

• Ο «Πατέρας» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ παρουσιάζεται στο Νέο Ελληνικό Θέατρο, στις 9 μ.μ., σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη (Σπ. Τρικούπη 34 και Κουντουριώτου).

• Tιμητική εκδήλωση διοργανώνει το Μουσείο Μπενάκη αφιερωμένη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ανδρου του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στις 7.30 μ.μ. (Κουμπάρη 1) με τους Ειρήνη Γερουλάνου, Ευανθία Καραδόντη, Μιχάλη Τιβέριο, Γιώργο Ρόρρη, Κυριάκο Κουτσομάλλη.

• Η τριήμερη έκθεση «Platforms Projects 2018» διοργανώνεται από τις 17 έως τις 20 Μαΐου στην αίθουσα «Νίκος Κεσσανλής» της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256) με νέους καλλιτέχνες και παράλληλο πρόγραμμα με ομιλίες και συζητήσεις.

• Η παράσταση «Μαθήματα πολέμου», μια απόδοση της Ιστορίας του Θουκυδίδη, παρουσιάζεται στο υποσκήνιο Β΄ της αίθουσας Τριάντη στο Μέγαρο Μουσικής (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη) στις 9 μ.μ., στο πλαίσιο του κύκλου «Μέγαρο Underground».

• Ανοίγει αύριο 16 Μαΐου η έκθεση «Ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές – Κεφαλόδεσμοι» στην Ελληνοαμερικανική Ενωση στις 8 μ.μ. (Μασσαλίας 22).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή