Χωρίς Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη η Εθνική στο φιλικό

Χωρίς Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη η Εθνική στο φιλικό

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος όσο και ο Κώστας Φορτούνης δεν ακολούθησαν την αποστολή της εθνικής Ελλάδας που «πέταξε», χθες, για τη Σεβίλλη, όπου απόψε (20.30) θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο τη Σαουδική Αραβία.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση και το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής έκρινε σκόπιμο να μείνει στην Ελλάδα, προκειμένου να προφυλαχθεί. Από την πλευρά του, ο Φορτούνης ταλαιπωρείται από θλάση και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο Μίκαελ Σκίμπε αναμένεται να κάνει αρκετές δοκιμές στο σημερινό φιλικό ματς που θα αρχίσει στις 20.30. Στην αποστολή είναι οι Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης. Εξ αυτών, μόνο ο Τζιόλης αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού.

Ευκαιρία των νέων

«Εχω μεγάλες προσδοκίες από το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία, γιατί έχουμε καλέσει πολλούς νέους παίκτες. Ενδιαφέρομαι να τους δω. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία.

Γι’ αυτό τον λόγο κυρίως είμαι χαρούμενος που θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα με αντίπαλο τη Σαουδική Αραβία», τόνισε, χθες, ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Τον Σεπτέμβριο αρχίζουμε τους αγώνας μας στο National League. Επ’ ευκαιρία θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα. Μία ομάδα με ίσως πιο επιθετικό στυλ. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που έχουμε βρει ορισμένους νέους και ενδιαφέροντες επιθετικούς. Δεν είναι όλοι μαζί μας. Αλλά αυτή τη στιγμή το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία είναι μία καλή ευκαιρία για τους υπόλοιπους. Σε όλους τους αγώνες προσπαθούμε για τη νίκη. Αυτό θέλουμε. Ειδικά αντιμετωπίζοντας ομάδες που έχουν προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή