Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάργκο Κίντερ (φωτ.), που έγινε γνωστή με τον ρόλο της Λόις Λέιν στην πρώτη σειρά ταινιών του Σούπερμαν, στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές του ’80, πέθανε σε ηλικία 69 ετών, την περασμένη Κυριακή. Η Μάργκο Κίντερ, γεννημένη στον Καναδά, είχε εμφανιστεί επίσης σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, ενώ είχε κερδίσει και βραβείο Εmmy.

(…) Μακριά από την επιτυχία έμειναν τα περισσότερα από τα μεγάλα φαβορί των τηλεοπτικών βραβείων Bafta, τα οποία απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στη Βρετανία. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία του κορυφαίου δράματος νικήτρια σειρά αναδείχθηκε το «Peaky Blinders». Η νεαρή Μόλι Γουίντσορ βραβεύθηκε ως καλύτερη ηθοποιός, ενώ το αντίστοιχο ανδρικό βραβείο πήγε στον Σον Μπιν για το «Broken».

(…) Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα για τη μεγάλη συναυλία του «Ολοι μαζί μπορούμε», η οποία θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο στις 4 Ιουλίου, και φέτος είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Τσιτσάνη. Ετσι, εκτός του καλλιτεχνικού επιμελητή Γιώργου Νταλάρα, εκεί θα βρεθούν ακόμα οι Γ. Κότσιρας, Κ. Μακεδόνας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Δημ. Μπάσης, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλυκερία, Λ. Μπαλάφας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρ. Νικολόπουλος, Βιολέτα Ικαρη, Μαρίζα Ρίζου και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα. Η εκδήλωση έχει στόχο την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με τα εισιτήρια να ξεκινούν από 6 ευρώ και την ελάχιστη προσφορά στα 2 ευρώ, τα οποία θα μετατραπούν αυτομάτως σε τρόφιμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή