Μια πτήση όλο «Χάρι» και «Μέγκαν» από την British Airways για τον βασιλικό γάμο

Μια πτήση όλο «Χάρι» και «Μέγκαν» από την British Airways για τον βασιλικό γάμο

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η British Airways θα τιμήσει τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ το Σάββατο με μια πτήση προς τον Καναδά, της οποίας το πλήρωμα θα απαρτίζεται αποκλειστικά από μέλη που ακούν στα ονόματα Χάρι και Μέγκαν.

Ο 33χρονος Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και έκτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, και η 36χρονη Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν το Σάββατο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ. Ο γάμος τους έχει εδώ και πολύ καιρό προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου παγκοσμίως.

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το πλήρωμα της πτήσης αυτής από το Χίθροου του Λονδίνου προς το Τορόντο, την πόλη στην οποία ζούσε η Μαρκλ και στην οποία έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το διάσημο ζευγάρι, θα απαρτίζεται από δύο Χάρι και οκτώ Μέγκαν, με τον πιλότο της πτήσης να ονομάζεται Χάρι Μπλέικ.

Η διευθύντρια της υπηρεσίας πελατών της BA Μέγκαν Χόρσλι, η οποία θα είναι επικεφαλής του πληρώματος καμπίνας, δήλωσε ότι η ειδική στελέχωση της πτήσης αυτής αποτελεί έναν φόρο τιμής όπως αρμόζει στον βασιλικό γάμο που θα τελεστεί το Σάββατο, αν και όπως παραδέχθηκε αυτό θα έχει και κάποια μειονεκτήματα.

«Έχω ξαναπετάξει με άλλη μια Μέγκαν μια ή δυο φορές στο παρελθόν, αλλά ποτέ με τόσες, επομένως μπορεί να χρειαστεί να φωνάζει η μία την άλλη με το επώνυμό της κατά τη διάρκεια της πολύ ειδικής αυτής πτήσης», σημείωσε.

Εταιρείες όπως η BA αναζητούν το δικό τους κομμάτι από την πίτα καθώς πλησιάζει ο βασιλικός γάμος, για τον οποίο αναμένεται να συρρεύσουν στο Ουίνδσορ χιλιάδες θαυμαστές του βασιλικού οίκου της Βρετανίας.

Η BA ανακοίνωσε επίσης ότι στους επιβάτες που ονομάζονται Χάρι και Μέγκαν και θα πετάξουν το Σάββατο θα επιτραπεί να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα αναμονής της πρώτης θέσης, ενώ σε όλους τους επιβάτες της η βρετανική αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει αυτήν την ημέρα γλυκό με γεύση λεμονιού και ανθών κουφοξυλιάς, όπως θα είναι η γεύση δηλαδή της γαμήλιας τούρτας που θα κόψουν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Οι επιβάτες των Βρετανικών Αερογραμμών θα μπορούν εξάλλου ήδη από την επόμενη ημέρα να δουν στιγμιότυπα από τον βασιλικό γάμο κατά τη διάρκεια των πτήσεων της εταιρείας, όπως άλλωστε και επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς "Suits", από την οποία έγινε γνωστή η Μαρκλ, αλλά και ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι και τον Πύργο του Ουίνδσορ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή