Έξαλλος ο σχεδιαστής Tom Ford με την Amal Clooney

Έξαλλος ο σχεδιαστής Tom Ford με την Amal Clooney

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελευταία στιγμή η Amal Clooney αποφάσισε να αλλάξει ρούχο στο πρόσφατο Met Gala, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Page Six. Το γεγονός αυτό φαίνεται να ''ενόχλησε'' την ομάδα του Tom Ford σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που ενημερώθηκαν λίγες ώρες πριν το μεγάλο γεγονός μόδας, πως η διάσημη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων έδειξε τελευταία στιγμή την προτίμησή της σε κάποιον άλλο σχεδιαστή.

Έξαλλος ο σχεδιαστής Tom Ford με την Amal Clooney-1

Σύμφωνα με το δημοσίευμα προφανώς η ομάδα του Tom Ford ενοχλήθηκε αλλά έδειξαν ανωτερότητα και απάντησαν πως ήταν εντάξει να προσχωρήσει με άλλον σχεδιαστή. Ωστόσο θα προτιμούσαν να μην φορέσει το φόρεμα καθόλου, αν δεν επρόκειτο να το βάλει στο κόκκινο χαλί του Met Ball. Η σχεδιαστική ομάδα του οίκου, ήλπιζε πως αν η Amal δεν επέλεγε τελικά το φόρεμα που σχεδιάστηκε για να μοιάζει με εκκλησιαστικό βιτρό, κάποια άλλη σταρ πρώτης γραμμής θα είχε την ευκαιρία να το φορέσει σε κάποιο μεγάλο γεγονός.

Το ρεπορτάζ αναφέρει μάλιστα πως η Amal δέχτηκε πιέσεις από την ομάδα της Vogue να παραμείνει στο αρχικό πλάνο. Ωστόσο η ίδια αποφάσισε τελικά, να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με την τουαλέτα του Richard Quinn, γεγονός που επιβεβαίωσε και η ίδια η διευθύντρια της Vogue και οικοδέσποινα του event, Anna Wintour στο The Late Show, όταν αποκάλυψε πως η κυρία Clooney, άλλαξε ρούχο τελευταία στιγμή στο κατάστημα με τ' αναμνηστικά του μουσείου.

Έξαλλος ο σχεδιαστής Tom Ford με την Amal Clooney-2

H Amal αποφάσισε τελικά να ''κρεμάσει'' την ομάδα του σχεδιαστή, φορώντας τη δημιουργία του στο after party.

Τι ήταν αυτό όμως, που ενόχλησε την ομάδα του Tom Ford; Μα το γεγονός, πως η Amal δεν άκουσε την παράκλησή τους, και φόρεσε το φόρεμα στο after party παραβλέποντας την επιθυμία τους να το παραχωρήσουν σε κάποια άλλη σταρ να το φορέσει στο κόκκινο χαλί και ''καίγοντας'' τη συγκεκριμένη δημιουργία σε ένα πάρτυ.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή