Χριστοδουλόπουλος η αρχή στο Λιμάνι

Χριστοδουλόπουλος η αρχή στο Λιμάνι

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε την Τρίτη. Είναι ο πρώτος από τους συνολικά τρεις εξτρέμ που αναμένεται να ενταχθούν στο δυναμικό των «Πειραιωτών» στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην Πορτογαλία και ασχολείται καθημερινά με όλα τα θέματα που αφορούν τη διαμόρφωση του δυναμικού, αλλά και την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά.

Την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Ελλάδα για να μπουν στην τελική ευθεία όσα σχετίζονται με τον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στις 25 του μηνός θα αναχωρήσει η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το Ζέεφελντ, όπου θα παραμείνει επί ένα δεκαήμερο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Ελλάδα και το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου θα αναχωρήσει ξανά για την κεντρική Ευρώπη, πιθανότατα για το Βέλγιο. Εκεί θα γίνει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες με ισχυρούς αντιπάλους, έπειτα από σχετική εισήγηση του Μαρτίνς.

Την ίδια ώρα, ένα νέο όνομα έβαλε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού η πορτογαλική εφημερίδα «A BOLA». Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό Φαμπρίτσιο, ο οποίος ανήκει στην Πορτιμονένσε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 28χρονος φορ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. «Ο Φαμπρίτσιο θέλει να αλλάξει περιβάλλον.

Η Μπράγκα και ο Ολυμπιακός, που θα έχει προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς, προσπαθούν να πείσουν τον παίκτη κάνοντας προτάσεις για πολύ καλό συμβόλαιο», τονίζεται στο δημοσίευμα. Στην προηγούμενη περίοδο, ο Φαμπρίτσιο πέτυχε 15 γκολ και είχε έξι ασίστ. Κατά το παρελθόν, αγωνίστηκε στην Κίνα και στην Ιαπωνία και είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

Τον δρόμο της επιστροφής από το Περιστέρι στον Πειραιά θα πάρει ο Ανδρέας Γιαννιώτης μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε με τον Ατρόμητο. Παράλληλα, το συμβόλαιο του Λευτέρη Χουτεσιώτη, που λήγει άμεσα, θα ανανεωθεί.

Οσο για τον Σίλβιο Προτό, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες το ενδεχόμενο παραμονής του. Η αποχώρησή του θα δρομολογήσει εξελίξεις για την απόκτηση ενός ακόμη γκολκίπερ.

Πληροφορίες από τη Βουλγαρία αναφέρουν πως προκύπτουν υψηλά έως και ανυπέρβλητα εμπόδια στη μεταγραφή του νεαρού τερματοφύλακα Αντώνη Στεργιάκη από τη Σλάβια Σόφιας στον Ολυμπιακό. Τα πάντα σχετικά με τους γκολκίπερ του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή