Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από 20 χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν (φωτ.) και όμως το φάντασμά του ακόμη πλανάται πάνω από την Αμερική. Πρόσφατα η Δικαιοσύνη στο Σιάτλ απέρριψε το αίτημα ενός συνωμοσιολόγου, που πιστεύει ότι ο Κομπέιν δολοφονήθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση, να επιτραπεί η δημοσίευση φωτογραφιών από τη σκηνή του θανάτου του. Ωστόσο το δικαστήριο δικαίωσε τη χήρα του Κομπέιν, Κόρτνεϊ Λαβ, και την κόρη του που ζήτησαν να απαγορευτεί η κυκλοφορία των επίμαχων φωτογραφιών.

(…) Εναν διαφορετικό ρόλο θα ερμηνεύσει ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, που καίει τη μισή και παραπάνω Βρετανία. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ντόμινικ Κάμινγκς, τον διευθυντή της καμπάνιας του Brexit, για τη νέα δραματική ταινία του Channel 4 σχετικά με το βρετανικό δημοψήφισμα. Το φιλμ θα εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο η καμπάνια για το Brexit αποδείχθηκε νικηφόρα, την ώρα που η εμπλοκή του Κάμινγκς στην υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές.

(…) Ερευνητές κατάφεραν να δουν τι κρυβόταν κάτω από δύο σελίδες του ημερολογίου της Αννας Φρανκ και ανακάλυψαν τέσσερα χιουμοριστικά «αστεία» για το σεξ, το γυναικείο σώμα και την πορνεία. Τα πονηρά αστεία είναι κάτι φυσιολογικό σε παιδιά που μεγαλώνουν και δείχνουν ότι η Αννα πάνω απ’ όλα ήταν ένα συνηθισμένο, καθημερινό κορίτσι, όπως λένε οι επιστήμονες που εξέτασαν τα κείμενα. Οταν κρύφτηκε με την οικογένειά της έσβησε τα αστεία και έγραψε την τρομακτική εμπειρία της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή