Υπόμνημα Αβραμόπουλου για Novartis: Η σκευωρία κατέρρευσε

Υπόμνημα Αβραμόπουλου για Novartis: Η σκευωρία κατέρρευσε

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σε ουσιαστικό και πολιτικό επίπεδο, όλοι αντιλαμβάνονται ότι η σκευωρία κατέρρευσε και οι σκευωροί “προστατευόμενοι” ή όχι, προσπαθούν να διασωθούν από την δίκαιη οργή των θυμάτων τους, καθώς και την απαξίωσή τους στην κοινή γνώμη της χώρας, αλλά και τη Δικαιοσύνη, με την οποία αργά ή γρήγορα θα βρεθούν αντιμέτωποι».

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος στο γραπτό υπόμνημά του για την συζήτηση που θα διεξαχθεί σήμερα αναφορικά με το πόρισμα της υπόθεσης Novartis.

«Τα προτεινόμενα πορίσματα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, παρά τις 60 σελίδες τους και τις ιστορικές αναδρομές ακόμη και μέχρι το 1822!!!, είναι απόλυτα ΚΕΝΑ κάθε ουσιαστικού περιεχομένου, επιχειρούν αποκλειστικά και μόνο να διαχειριστούν την κατάρρευση, όσων οι ίδιοι Βουλευτές, οι οποίοι τα υπογράφουν, διατυμπάνιζαν στην Βουλή και στα ΜΜΕ για το «δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους», υπογράφοντας πάλι οι ίδιοι την πρόταση παραπομπής, την οποία «πρότασή τους» τώρα κρίνουν ως νομικά αβάσιμη και απαράδεκτη!!!, αφού την υπέβαλλαν στην αναρμόδια κατά τους ίδιους Βουλή και ενώ προηγουμένως είχαν ψηφίσει υπέρ της πρότασης αυτής στην Ολομέλεια», σημειώνει στο υπόμνημά του αυτό ο κ. Αβραμόπουλος για να προσθέσει:

«Η συγκροτηθείσα από την Ολομέλεια Επιτροπή, όφειλε να ολοκληρώσει το έργο της, να έχει το θάρρος να δεχθεί ότι δεν προέκυψαν στοιχεία για κανένα πολιτικό πρόσωπο και να προτείνει στην Ολομέλεια να επικυρώσει την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής λόγω ανυπαρξίας οποιασδήποτε έστω ένδειξης. Καλώ τις/τους κκ Βουλευτές να κρίνουν κατά συνείδηση, να υπερβούν το κομματικό συμφέρον και την κομματική πειθαρχία και να ψηφίσουν για κάθε πολιτικό πρόσωπο αποκλειστικά και μόνο στη βάση της προσωπικής τους πεποίθησης και της συνείδησής τους».

Δείτε εδώ ζωντανά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή