«Σάκος του μποξ» για τα ταμπλόιντ ο Μαρκλ

«Σάκος του μποξ» για τα ταμπλόιντ ο Μαρκλ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνήθως οι ξένοι οικογενειακοί καβγάδες μπορεί να αποτελέσουν ευχάριστη ανάγνωση, αν σου αρέσουν αυτά τα πράγματα. Αλλά αυτή την εβδομάδα τα συχνά, μη κολακευτικά δημοσιεύματα για τον πάτερα της Μέγκαν Μαρκλ, ο οποίος ζει ήσυχος στο Μεξικό, εξελίχθηκαν σε κάτι θλιβερό κι άσχημο και κατέληξαν σε αναφορές ότι ντρεπόταν να παραστεί στον γάμο της κόρης του. Σίγουρα κάθε οικογένεια έχει τα δικά της ένοχα μυστικά και τους καβγάδες. Και η οικογένεια της Μαρκλ, οι διαζευγμένοι γονείς, τα απομακρυσμένα αδέλφια και οι άνθρωποι που αν δεις αρκετά μακριά θα ανακαλύψεις ότι βρίσκονται στη λάθος μεριά του νόμου λένε πολλά για τα στερεότυπα της φυλής και της κοινωνικής τάξης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μικρή και λέγεται ότι είχε απομακρυνθεί από τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ. Αλλά οι δυο τους συμβιβάστηκαν και είχε σχεδιάσει να παραδώσει αυτός την κόρη του.

Ο Μαρκλ, απομονωμένος και απαίδευτος στην έκθεση στα ΜΜΕ, αποτελεί σάκο του μποξ για τα βρετανικά ταμπλόιντ. Την Κυριακή η Μail δημοσίευσε άρθρο στο οποίο αναφέρεται ότι ο Μαρκλ συνεννοήθηκε με κάποιο φωτογράφο στο Ροζάριτο όπου ζει προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες τις οποίες διοχέτευσαν μετά στα ΜΜΕ λέγοντας ότι δήθεν είχαν τραβηχτεί χωρίς την έγκρισή του.

«Η αποκάλυψη ότι ο Μαρκλ συνεργάστηκε με παπαράτσι πίσω από τις πλάτες της θυγατέρας του, του πρίγκιπα Xάρι και των αξιωματούχων του παλατιού του Κένσιγκτον θα προκαλέσει μεγάλη αισχύνη στη βασιλική οικογένεια κατά τις προετοιμασίες του γάμου», έγραψε η εφημερίδα, αφού πρώτα η αποκάλυψή της είχε προκαλέσει την αισχύνη.

«Η κακή κάλυψη από τον Τύπο για τις σκηνοθετημένες φωτογραφίες του πατέρα μου είναι δικό μου λάθος», λέει η κόρη του Σαμάνθα Μαρκλ. «Τα ΜΜΕ τον έκαναν να δείχνει κακός και έτσι πρότεινα να βγάλουμε φωτογραφίες που θα ήταν προς όφελός του και όφελος της βασιλικής οικογένειας. Δεν είχαμε ιδέα ότι θα τύχαινε εκμετάλλευσης. Δεν έγινε για τα λεφτά».

Ακόμα και πριν από τη δημοσίευση του άρθρου στη Mail on Sunday, το παλάτι του Κένσιγκτον είχε στείλει εμπιστευτικό έγγραφο στους Βρετανούς δημοσιογράφους ζητώντας να σταματήσουν να κυνηγούν τους γονείς της Μαρκλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή