Χλευασμοί στο διαδίκτυο για το κέρινο ομοίωμα του Μακρόν – «Ο γλύπτης ψήφισε Λε Πεν» (φωτογραφία)

Χλευασμοί στο διαδίκτυο για το κέρινο ομοίωμα του Μακρόν – «Ο γλύπτης ψήφισε Λε Πεν» (φωτογραφία)

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κέρινο ομοίωμα του Γάλλου προέδρου, Εμμανουήλ Μακρόν κάνει το γύρο του διαδικτύου προσελκύοντας κάθε άλλο παρά κολακευτικά σχόλια. «Ο γλύπτης ψήφισε Λε Πεν» και «Αυτή είναι η ψυχοπαθητική πλευρά του Μακρόν», είναι ένα μόνο δείγμα των καυστικών σχολίων που έχει δεχθεί το δημιουργήμα που εκτίθεται στο γαλλικό Μουσείο Γκρεβίν στο Παρίσι της Γαλλίας. 

Πολλοί είναι μάλιστα οι χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης που συνέκριναν το «περίεργο» γλυπτό του Γάλλου προέδρου με «τρελό ρομπότ» ή ακόμη και την κούκλα, «Τσάκι» από την γνωστή ταινία τρόμου.

Οι αντιδράσεις για το «τρομακτικό» κέρινο ομοίωμα φέρεται να έχουν φτάσει τους δημιουργούς τους στο σημείο να σκοπεύουν να το διαλύσουν, αν και το κόστος κατασκευής του υπολογίζεται πάνω από 60.000 δολάρια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μουσείο του Παρισιού προσελκύει πάνω από 800.000 επισκέπτες τον χρόνο, ενώ τα γλυπτά που εκτίθενται στο γαλλικό μουσείο κοστίζουν από 60.000-70.000 δολάρια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο χρόνος κατασκευής τους υπολογίζεται σε πάνω από έξι μήνες. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή