«Μαφία των φαρμάκων»: εκατοντάδες πολύτιμοι λίθοι εντοπίστηκαν στο σπίτι στην Κηφισιά

«Μαφία των φαρμάκων»: εκατοντάδες πολύτιμοι λίθοι εντοπίστηκαν στο σπίτι στην Κηφισιά

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε κούτες με αναβολικά, καθώς και 268 πολύτιμους λίθους εντόπισε η αστυνομία σε σπίτι στην Κηφισιά, στο πλαίσιο του νέου γύρου ερευνών για τη λεγόμενη «μαφία των φαρμάκων», που πραγματοποίησαν οι αρχές, χθες, Πέμπτη.

Σημειώνεται ότι έρευνες έγιναν και σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή της Πεύκης, που φέρεται να ανήκει στον 64χρονο Μ.Β., αρχηγικό μέλος του δεύτερου «πυρήνα» της εγκληματικής οργάνωσης και υπευθύνου για την αποθήκευση και εξαγωγή των κλεμμένων φαρμάκων σε χώρες του εξωτερικού.

Στο σπίτι στην Κηφισιά διέμενε ο 36χρονος γιος του, τυπικά πρόεδρος της εταιρείας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι για την παράνομη διακίνηση των αντικαρκινικών σκευασμάτων συνελήφθησαν συνολικά 21 άτομα και μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή προφυλακιστέα κρίθηκαν επτά. Ο 64χρονος σκιώδης ιδιοκτήτης της φαρμακαποθήκης δεν προφυλακίστηκε, καθώς προσκόμισε στον ανακριτή έγγραφα σύμφωνα με τα οποία έχει ποσοστό αναπηρίας πάνω από 75%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή