«Αδικα στόχος οι συμβολαιογράφοι»

«Αδικα στόχος οι συμβολαιογράφοι»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δήλωση της Χριστίνας Μάνδρου, Συμβολαιογράφου Αθηνών για την επίθεση σε Συμβολαιογραφείο:

«Γίναμε ακόμα μία φορά μάρτυρες απροκάλυπτης και βίαιης επίθεσης σε συμβολαιογραφείο της Αθήνας. Οι ευθύνες των αρμοδίων είναι μεγάλες. Ο Συμβολαιογράφος, σκληρά εργαζόμενος και βαριά φορολογούμενος επαγγελματίας, αποτελεί άδικα στόχο των όποιων κοινωνικών διαμαρτυριών αναφορικά με τους πλειστηριασμούς. Η αρμοδιότητα που ασκεί είναι δέσμια, όπως του δικαστή και η προστασία όσων χρήζουν προστασίας είναι δουλειά και καθήκον της Πολιτείας. Ο Σύλλογος Συμβολαιογράφων  οφείλει να ασκήσει κάθε πίεση προς πάσα κατεύθυνση ώστε η Πολιτεία να εξασφαλίζει διαρκώς τις ασφαλείς συνθήκες που απαιτούνται για την άσκηση των καθηκόντων του Συμβολαιογράφου που ασχολείται με την αναγκαστική εκτέλεση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η επίθεση έγινε σε προεκλογική, για το σώμα, περίοδο και σε συνάδελφο υποψήφια σε συνδυασμό που υποστηρίζεται από το ΠΑΜΕ.  Η συγκυρία αναδεικνύει την ανάγκη να διασφαλίζονται οι συνθήκες για την απρόσκοπτη και ελεύθερη διεξαγωγή των σχετικών διαδικασιών. Χωρίς φόβο οι Συμβολαιογράφοι και κάθε Ελληνας πολίτης να ζητά την ψήφο και να ψηφίζει». 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή