ΗΠΑ: Προετοιμασία για την κατάθεση στον Ρόμπερτ Μιούλερ

ΗΠΑ: Προετοιμασία για την κατάθεση στον Ρόμπερτ Μιούλερ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δικηγόροι του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προγραμματίζουν σειρά καλοκαιρινών συναντήσεων προετοιμασίας για τον Αμερικανό πρόεδρο και αναφορικά με το ενδεχόμενο κατάθεσής του στον ειδικό ανακριτή με εισαγγελικά καθήκοντα Ρόμπερτ Μιούλερ, γράφει το Politico, επικαλούμενο τον δικηγόρο του Τραμπ, Ρούντι Τζιουλιάνι.

Εκτός επίσημου ωραρίου

Οι σχεδιαζόμενες συναντήσεις θα γίνουν εκτός του επίσημου ωραρίου εργασίας του Λευκού Οίκου, ίσως στα διαλείμματα παιχνιδιών γκολφ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου του Τραμπ. Το πλαίσιο διεξαγωγής τους θα είναι παρόμοιο με αυτό της προετοιμασίας που είχε κάνει ο Τραμπ για τις τηλεοπτικές συζητήσεις, κατά τον προεκλογικό αγώνα του 2016.

Οι ενημερώσεις αυτές για την προετοιμασία του Τραμπ ενδέχεται να αρχίσουν αμέσως μετά την επιστροφή του Αμερικανού προέδρου από τη διάσκεψη που θα έχει στις 12 Ιουνίου στην Σιγκαπούρη με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, στην περίπτωση που έχει συμφωνηθεί η κατάθεσή του στον Μιούλερ.

Από την άλλη, δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο Μιούλερ έχει λάβει τις αποφάσεις του για την κατάθεση του Τραμπ, ενώ οι δικηγόροι του προέδρου φαίνεται να έχουν υπαναχωρήσει έναντι των αρχικών θέσεων και εκτιμήσεών τους και να θεωρούν τώρα ότι μια κατάθεση του προέδρου Τραμπ στον Μιούλερ είναι πλέον αναπόφευκτη.

Πυροβολισμοί

Σε μία άλλη εξέλιξη, πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίς χθες το πρωί και ένας ύποπτος συνελήφθη, στο γήπεδο του γκολφ Trump National Doral Golf Club, το οποίο ανήκει στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στο Ντόραλ της Φλόριντα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, όπως πληροφόρησε με μήνυμά της στο Twitter η αστυνομία του Ντόραλ.

Το Trump National Doral Golf Club, ένα θέρετρο έξω από το Μαϊάμι, έχει τέσσερα γήπεδα που χρησιμοποιούνται σε πρωταθλήματα του γκολφ, μεταξύ των οποίων και το Blue Monster. Ο Τραμπ αγόρασε την ιδιοκτησία αυτή έναντι 150 εκατ. δολαρίων το 2012.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή