Τον τίτλο «Δούκας του Σάσεξ» έλαβε από τη Βασίλισσα ο πρίγκιπας Χάρι

Τον τίτλο «Δούκας του Σάσεξ» έλαβε από τη Βασίλισσα ο πρίγκιπας Χάρι

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον τίτλο «Δούκας του Σάσεξ» έλαβε από την γιαγιά του και Βασίλισσα Ελισάβετ ο πρίγκιπας Χάρι λίγες ώρες πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ.

Την ανακοίνωση έκαναν τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ σημειώνοντας ότι αμέσως μετά τον γάμο, η Μέγκαν θα φέρει τον τίτλο «Δούκισσα του Σάσεξ». 

Στο μεταξύ, χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατασκηνώσει κυριολεκτικά στο εξωτερικό του κάστρου του Ουίνσδορ για να γίνουν μάρτυρες της μεγάλης αυτής στιγμής για το ζευγάρι.

Χαρακτηριστική η περίπτωση της Μπερναντέτ Κρίστι από τον Καναδά που πέρασε τέσσερις νύχτες εκεί περιμένοντας να δει την άμαξα να περνάει από μπροστά της. 

«Πρόκειται για μια στιγμή όπου όλοι μπορούμε να γιορτάσουμε την αναγέννηση της βασιλικής οικογένειας» δήλωσε από την πλευρά του ο 60χρονος Κένι Μακ Κίνλεϊ από τη Σκωτία. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «είναι η στιγμή που όλο το έθνος ενώνεται και νιώθει κανείς υπερήφανος που είναι Βρετανός».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή