ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα MIDO Commander Big Date

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα MIDO Commander Big Date

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2018 είναι σημαντική χρονιά για τη Mido καθώς φέτος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Η ελβετική μάρκα καλεί όλους να λάβουν μέρος στον εορτασμό των 100 χρόνων της συμμετέχοντας στη μεγάλη διαδραστική καμπάνια #MyMidoBigDate, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μάρκα σας προσκαλεί όλους να μοιραστείτε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας στο Facebook και το Instagram. Ένας γάμος, μια γέννηση, ένα ξεχωριστό ταξίδι, μια αποφοίτηση, μια θρυλική συναυλία ή μια νίκη; Από τις 15 Μαΐου έως τον Σεπτέμβριο 2018, μπορείτε να μοιραστείτε την αξέχαστη αυτή περίσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #MyMidoBigDate. Μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε μορφή: φωτογραφία, video, ή animation.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα MIDO Commander Big Date-1

Ήδη από την 1η Μαΐου, influencers και φίλοι της μάρκας έχουν αρχίσει να μοιράζονται τις δικές τους αξέχαστες στιγμές. Κάθε εβδομάδα, ένας συμμετέχων της καμπάνιας #MyMidoBigDate θα κερδίζει από ένα Commander Big Date.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα MIDO Commander Big Date-2

Το ρολόι

Τα Commander Big Date δημιουργήθηκαν ειδικά για την επέτειο των 100 χρόνων της Mido. Εφοδιασμένα με έναν αποκλειστικό αυτόματο μηχανισμό με μεγάλη ημερομηνία, βασισμένο στον Calibre 80, είναι φτιαγμένα για ξεχωριστές περιστάσεις. Ο αριθμός 80 στο όνομα του μηχανισμού υποδηλώνει τις ώρες ενεργειακής αυτονομίας που προσφέρει το ρολόι. Σχεδιαστικά ακολουθούνται οι αισθητικοί κώδικες που έχουν κάνει τη συλλογή Commander τόσο επιτυχημένη. Στρογγυλή ατσάλινη κάσα διαμέτρου 42 mm με σατινέ υφή, στιβαρό μινιμαλιστικό μπρασελέ και λιτό ευανάγνωστο καντράν με σατινέ φινίρισμα σε εφέ ηλιακών ακτίνων, το οποίο πλαισιώνεται από μία λεπτή γυαλισμένη στεφάνη.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα MIDO Commander Big Date-3

Δείτε και το σχετικό video…

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή