Συνελήφθησαν δέκα Γεωργιανοί για σωρεία ληστειών

Συνελήφθησαν δέκα Γεωργιανοί για σωρεία ληστειών

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής είναι σε εξελιξη, απο το πρωί, για την εξάρθρωση οργανωμένης σπείρας αλλοδαπών, υπηκόων Γεωργίας, που έχουν διαπράξει σωρεία ληστειών σε σπίτια και διαρρήξεις, κυρίως στα βόρεια προάστια.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί πάνω από δέκα άτομα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη και μετά την ολοκλήρωση τους αναμένονται ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

H αστυνομία έφτασε στην εξάρθρωση της σεπίρας ύστερα από τουλάχιστον 20 έρευνες που πραγματοποίησε στα διαμερίσματα των δραστών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά για τις κινήσεις του κυκλώματος, οι ύποπτοι δρούσαν σε ομάδες των τεσσάρων ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν εξιχνιαστεί ήδη πάνω από 100 κλοπές και ληστείες στην ευρύτερη Αττική.

Ενα άλλο χαρακτηριστικό της δράσης της σπείρας είναι ότι εκποιούσαν άμεσα τα κλοπιμαία και έστελναν τα χρήματα που απεκόμιζαν κατευθείαν στη Γεωργία. Αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι η αστυνομία δεν εντόπισε κλεμμένα αντικείμενα στα σπίτια των δραστών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή