Πρόεδρος Ποντίων: Με απειλούν γιατί καταδίκασα την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

Πρόεδρος Ποντίων: Με απειλούν γιατί καταδίκασα την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απειλές κατήγγειλε ότι δέχεται η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, Χριστίνα Σαχινίδου, επειδή καταδίκασε την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Η Χριστίνα Σαχινίδου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «προβοκατόρικη ενέργεια» και πρόσθεσε:

«Δεν φοβηθήκαμε τους Τούρκους εμείς οι Πόντιοι, θα φοβηθούμε αυτούς;».

Μίλώντας για τραμπουκισμούς από «Γκοτζαμάνηδες» σημείωσε ότι «δεν μπορεί την ημέρα που υποστέλλεται η σημαία, που οι Πόντιοι και όλος ο ελληνισμός γονατίζουμε στη σημαία και τους νεκρούς μας, να γονατίζουν έναν άνθρωπο από το ξύλο».

Η κ. Σαχινίδου επιβεβαίωσε με τη σειρά της ότι δεν υπήρχαν αστυνομικά μέτρα στο Λευκό Πύργο, παρότι τα ποντιακά σωματεία είχαν ζητήσει εγγράφως να ληφθούν μέτρα.

«Καταδικάσαμε με κοινό δελτίο Τύπου αυτές τια απαράδεκτες συμπεριφορές… Και ο ειδικός γραμματέας και ο ταμίας της Ομοσπονδίας μας δέχθηκαν κλωτσιές, χτυπήθηκαν, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν αυτή την ομάδα που ήταν στημένη… Ηταν προβοκατόρικη συμπεριφορά, κουκουλοφόροι που βγάζουν από την τσέπη την κουκούλα» υπογράμμισε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή