Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών: Γελοιοποιείται η Αστυνομία με τις επιθέσεις του «Ρουβίκωνα»

Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών: Γελοιοποιείται η Αστυνομία με τις επιθέσεις του «Ρουβίκωνα»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη χθεσινή επίθεση στο ΣτΕ, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, κάνοντας λόγο για «γελοιοποίηση της Αστυνομίας και της Πολιτείας από τέτοιου είδους ενέργειες».

Όπως είπε ο κ. Ντούμας μιλωντας στο Θέμα 104,6 «υπήρχε μια δύναμη, η ομάδα Δέλτα για να προλαμβάνει τέτοιου είδους επιθέσεις».

«Η  εμμονή του κ. υπουργού να μην βλέπει την απουσία αυτή της ομάδας που ήταν για αυτές τις επιθέσεις, θα απολαμβάνει και ό,τι συμβαίνει καθημερινά στο κέντρο, να βανδαλίζεται η δημόσια περιουσία και να γελοιοποιείται η Αστυνομία και η πολιτεία από τέτοιου είδους ενέργειες» πρόσθεσε ο κ. Ντούμας.

Ο Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών σχολίασε, μάλιστα, ειρωνικά, ότι «έτσι όπως το πάει ο Ρουβίκωνας, θα ικανοποιηθεί το αίτημά μας για αστυνόμευση στο κέντρο των Αθηνών, γιατί μετά τις επιθέσεις στέλνουν αστυνομικούς στα σημεία που δέχονται επιθέσεις».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή