Το βίντεο της επίθεσης στο ΣτΕ

Το βίντεο της επίθεσης στο ΣτΕ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βίντεο της επίθεσης στο ΣτΕ το απόγευμα της Δευτέρας αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου. 

Σε αυτό εμφανίζονται μέλη του «Ρουβίκωνα», της «Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας» και της «Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης» να πετούν μπουκάλια με χρώμα στους εξωτερικούς τοίχους και να σπάνε τζάμια στην είσοδο του ΣτΕ.

«Η μόνη ελπίδα είναι στον δρόμο, δράσαμε για τους γέρους και τις γριές, τους εαυτούς μας αύριο. Μόνο με δύναμη αντιμετωπίζεται η δύναμη» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο συνοδευτικό κείμενο.

Στο μεταξύ η επίθεση εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τα αντανακλαστικά της ΕΛ.ΑΣ., καθώς οι συμμετέχοντες κατάφεραν να προσεγγίσουν το κτίριο της οδού Πανεπιστημίου χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, ενώ αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους διέφυγαν χωρίς να προσαχθούν.

Τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται καθώς η χθεσινή καταδρομική επίθεση σημειώθηκε σε μια περίοδο που το Συμβούλιο της Επικρατείας βρίσκεται στην κορυφή της ειδησεογραφίας μετά την παραίτηση του προέδρου του και την επικείμενη γνωμοδότησή του για τη συνταγματικότητα του λεγόμενου νόμου Κατρούγκαλου.

Δείτε το βίντεο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή