Η Μπόνι Πάρκερ και ο Κλάιντ Μπάροου κείτονται νεκροί στο νεκροτομείο της Αρκάντια της Λουιζιάνα, το 1934. Οι θρυλικοί ληστές τραπεζών των νότιων και μεσοδυτικών ΗΠΑ σκοτώθηκαν την ίδια μέρα μετά από ενέδρα ανδρών της αστυνομίας, οι οποίοι «θέρισαν» το αυτοκίνητο που επέβαιναν με 167 σφαίρες. (AP Photo)


Το σώμα του Χάινριχ Χίμλερ, αρχηγού των SS και ενός από τους ισχυρότερους άνδρες της Ναζιστικής Γερμανίας, κείτεται στο πάτωμα αίθουσας εξετάσεων του βρετανικού στρατού στη Γερμανία, το 1945. Ο Χίμλερ αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια εξέτασης του από Βρετανό γιατρό, δαγκώνοντας μία κάψουλα με κυάνιο και καταπίνοντας τη θανατηφόρα ουσία που περιείχε. To νούμερο δύο του Τρίτου Ράιχ συνελήφθη από μία βρετανική περίπολο κοντά στο Αμβούργο, στις 21 Μαΐου, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει από τα χέρια των Συμμάχων, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα με το όνομα Χάινριχ Χίτσινγκερ. (AP Photo)


Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται περιτριγυρισμένη από δεκάδες μικρά παιδία με βρετανικές σημαίες, στον προαύλιο χώρο της βρετανικής πρεσβείας στη Βόννη, όπου παρευρέθηκε σε μία δεξίωση, το 1978. (AP Photo)


Ο σπουδαίος Αμερικανός συγγραφέας Έρνεστ Χέμινγουεϊ έχει μόλις ψαρέψει ένα γιγαντιαίο μαύρο μάρλιν (black marlin), μήκους μεγαλύτερου από τέσσερα μέτρα και βάρους περίπου 450 κιλών, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στο Περού για ψάρεμα, το 1956. (AP Photo)
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ