Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση δεν θα προλάβει να εφαρμόσει τίποτε από το δήθεν σχέδιο

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση δεν θα προλάβει να εφαρμόσει τίποτε από το δήθεν σχέδιο

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης που είδε το φως της δημοσιότητας.

«Η Κυβέρνηση κατάφερε για ακόμη μια φορά να κακοποιήσει και τον όρο “ανάπτυξη” και τον όρο “πρόγραμμα”. Μας παρουσίασε ένα σχέδιο που δεν έχει ίχνος αναπτυξιακής λογικής και προγραμματισμού. Αν χρειάστηκε τρία χρόνια για να το καταρτίσει, το μόνο που πέτυχε είναι να αποδείξει περίτρανα ότι η περίφημη διαβούλευση ήταν απλά άλλο ένα επικοινωνιακό τέχνασμα», σχολίασε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει όραμα και ολοκληρωμένη αναπτυξιακή στρατηγική, την οποία θα υλοποιήσει αύριο από θέση ευθύνης. Για να βγάλουμε την Κυβέρνηση από τη δύσκολη θέση, τη διαβεβαιώνουμε για ένα πράγμα: δεν θα προλάβει να εφαρμόσει τίποτε από το δήθεν σχέδιο που παρουσίασε στον ελληνικό λαό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή