ΕΛΛΑΔΑ

Αλλοδαποί κοιμούνται στην πλατεία Βικτωρίας και πάλι

ΤΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Περίπου πενήντα αλλοδαποί έχουν βρει «κατάλυμα» κάτω από την τέντα νεοκλασσικού κτιρίου κοντά στην πλατεία Βικτωρίας επί της οδού Αριστοτελους. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι πρώτοι εμφανίστηκαν πριν τρεις ημέρες αλλά ο αριθμός όσων κοιμούνται κάτω από την τέντα διαρκώς αυξάνεται.

Μάλιστα τις περισσότερες ώρες της ημέρας υπάρχει μεγάλη κίνηση καθώς κάποιοι έχουν και καροτσάκια και μεταφέρουν ανακυκλώσιμα υλικά.

Αν και η αστυνομία παρενέβει νωρίς το απόγευμα διώχνοντας όσους είχαν ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο, λίγες ώρες αργότερα, μόλις οι αστυνομικές δυνάμεις απομακρύνθηκαν οι αλλοδαποί επανεμφανίστηκαν για να κοιμηθούν.

Χθες το βράδυ επί της πλατείας Βικτωρίας, σύμφωνα με μαρτυρίες σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια,  μεταξύ των αλλοδαπών καθώς είχαν χωριστεί σε ομάδες και απειλούσαν ο ένας τον άλλο μα σπασμένα μπουκάλια.

Η επανεμφάνιση ατόμων που χρησιμοποιούν ως χώρο συγκέντρωσης και υπνωτήριο στην πλατεία Βικτωρίας έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους περιοίκους δεδομένου ότι εδώ και λίγους μήνες η πλατεία είχε επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς ενώ και  μαγαζιά που είχαν κλείσει ξεκίνησαν και πάλι να λειτουργούν. 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ