Ο «πράσινος» όρος βάζει εμπόδια για τον Μολέντο

Ο «πράσινος» όρος βάζει εμπόδια για τον Μολέντο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, η επιστροφή του πρώην κεντρικού επιθετικού του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» έχει υψηλά εμπόδια. Σημαντικότερο όλων είναι ο όρος που υποχρεώνει την Ιντερνασιονάλ να καταβάλει 2 εκατ. ευρώ στους «πράσινους» σε περίπτωση κατά την οποία ο Μολέντο αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα γίνει η μεταγραφή του (δανεισμός ή αγορά). Ο όρος παύει να έχει ισχύ το καλοκαίρι του 2019.

Την ίδια ώρα, μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής αναφέρουν πως η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του στόπερ της Μπελγράνο, Κρίστιαν Λέμα. Για την ακρίβεια, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Radio Sucesos» μετέδωσε χθες πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του παίκτη, καθώς ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός (ύψους 1,90μ.) δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ομάδα του και επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Στην τελευταία περίοδο ο Λέμα αγωνίστηκε σε 22 αγώνες με την Μπελγράνο, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ κατά το παρελθόν έπαιξε στη Νιούελς και στην Τίγκρες. Παράλληλα, στόχος των «Πειραιωτών» είναι και ο 21 ετών Πορτογάλος αμυντικός μέσος της Σετούμπαλ, Αντρέ Πεδρόσα, ο οποίος αποτελεί «προϊόν» της Ακαδημίας της Σπόρτιγκ Λισσαβώνας. Στην τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 24 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (18 στο πρωτάθλημα και 6 στο Κύπελλο). Επίσης, στους «Πειραιώτες» προτάθηκε και ο Αντριάν Λόπεθ. Ο επιθετικός της Πόρτο έπαιξε στη Κορούνια με τη μορφή δανεισμού. Σημείωσε 9 γκολ και έδωσε 5 ασίστ σε 30 συμμετοχές του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή