Στην φετινή παγκόσμια έκθεση της Βασιλείας ο οίκος που είχε να επιδείξει την πολυπληθέστερη συλλογή νέων μοντέλων ήταν η Bvlgari. Δεν τίθεται όμως μόνο θέμα ποσότητας αλλά και ποιότητας. Κατ’ αρχάς το 2018 ο διάσημος οίκος γιορτάζει 100 χρόνια δημιουργίας θηλυκών ρολογιών-κοσμημάτων με πλήθος μοντέλων Serpenti, Lvcea και Diva για το γυναικείο κοινό.

Η κομψότητα όμως δεν αφορά μόνο τις κυρίες. Όσον αφορά το ανδρικό του κοινό, το σημαντικότερο νέο είναι το ρεκόρ που σημείωσε η Bvlgari με το Octo Finissimo Tourbillon Automatic, το λεπτότερο αυτόματο ρολόι στον κόσμο και μάλιστα με tourbillon! Το συνολικό πάχος της κάσας του είναι 3,95 χιλιοστά! Αυτό ήταν αναμφισβήτητα το κορυφαίο μοντέλο του οίκου αλλά και ένα από τα κορυφαία μοντέλα υψηλής ωρολογοποιίας της φετινής χρονιάς. Η συλλογή Octo είχε βεβαίως πολλά ακόμη ενδιαφέροντα ρολόγια για τους απαιτητικούς ανδρικούς –και γιατί όχι, γυναικείους– καρπούς. Πολύ εντυπωσιακά είναι υπέρλεπτα Octo Finissimo Sandblasted από αμμοβολημένο ατσάλι ή ροζ χρυσό 18Κ που έρχονται να πλαισιώσουν το αντίστοιχο μοντέλο από τιτάνιο που είχε κυκλοφορήσει το 2017.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το Octo Finissimo Minute Repeater Carbon που συνδυάζει υψηλή ακουστική και ιδιαίτερη εμφάνιση από άνθρακα. Επιπλέον έχουμε τα Octo L’ Originale από τιτάνιο με γκρίζα εμφάνιση σε αυτόματη έκδοση και σε χρονογράφο καθώς και τρεις νέες προσθήκες στη σειρά Octo Roma.
Δείτε παρακάτω μερικά από τα νέα μοντέλα του 2018. Στο μέλλον θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για κάποια από αυτά…

Octo Finissimo Automatic Tourbillon

Octo Finissimo Minute Repeater Carbon

Octo Finissimo Skeleton Sandblasted

Octo Finissimo Automatic Sandblasted

Octo L’ Originale Automatic

Octo L’ Originale Chronograph

Octo Roma

Serpenti Spiga Ceramic

Serpenti Tubogas

Serpenti Twist Your Time

Lvcea Tubogas

Lvcea Skeleton

Diva Finissima

Diva’s Dream Phoenix

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: ΑΘΗΝΑ: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020), Inglessis (τηλ.: 210-3217511), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Tempus (τηλ.: 2310-476620), ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Zoe-Koutsoyannopoulos (τηλ.: 22860-25470)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ