Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 32χρονου Αλβανού το 2016 στο Κερατσίνι

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 32χρονου Αλβανού το 2016 στο Κερατσίνι

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 32χρονου Αλβανού το 2016 στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες της ανθρωποκτονίας του 32χρονου, στις 12-11-2016 είναι δύο Αλβανοί για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ένας 31χρονος ως φυσικός αυτουργός και ένας 32χρονος ως συνεργός.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου 2016 ο 32χρονος Αλβανός βρέθηκε εντός του αυτοκινήτου του, στο Κερατσίνι, τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο Αλβανοί δράστες ενεργούντες κατ' εντολή ενός ομοεθνή τους, είχαν αρχικά σχεδιάσει να δολοφονήσουν τον 32χρονο, με τον οποίο είχε ο εντολέας τους προσωπικές διαφορές.

Κατά την προσέγγισή τους όμως στο σημείο που βρισκόταν ο προαναφερόμενος Αλβανός, μαζί με τον 32χρονο, αποφασίσθηκε από τους δράστες, ύστερα από την αντίδραση του θύματος, να τον δολοφονήσουν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση. Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Ο 32χρονος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος Σωφρονιστικού Καταστήματος για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ για τον 31χρονο που αναζητείται, γίνονται οι προβλεπόμενες ενέργειες για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή