Νέα αποθήκη με 1 εκατ. πακετά λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκε στο Κορωπί

Νέα αποθήκη με 1 εκατ. πακετά λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκε στο Κορωπί

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη ήταν μέχρι αργά το βράδυ η έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε χώρους παράνομης παραγωγής και τυποποίησης λαθραίων τσιγάρων σε Κορωπί και Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για συνέχεια των ερευνών που αποκάλυψαν προ ημερών την ύπαρξη παράνομου καπνεργοστασίου, στη θέση «Γαλήνη» στο Κορωπί.

Μετά από παρακολούθηση αρκετών ημερών αστυνομικοί εισέβαλαν σε έναν ακόμα αποθηκευτικό χώρο στο Κορωπί, όπου εντόπισαν πάνω από 1 εκατομμύριο πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Ο αποθηκευτικός χώρος βρίσκεται κοντά στον σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου και στο εσωτερικό του βρέθηκαν ανυψωτικά μηχανήματα και άλλος μηχανολογικός εξοπλισμός. Επιπλέον, στην περιοχή του Ασπρόπυργου εντοπίστηκαν δύο νταλίκες, στο εσωτερικό των οποίων βρέθηκαν ισάριθμες μηχανές παρασκευής τσιγάρων, παρόμοιες με εκείνες που λειτουργούσαν στο παράνομο καπνεργοστάσιο. 

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχουν συλληφθεί  18 άτομα, 16 Ουκρανοί εργάτες και ένα ζεύγος Κυπρίων στους οποίους ανήκε η έκταση στο Κορωπί όπου γινόταν η παρασκευή και συσκευασία των λαθραίων τσιγάρων. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή