Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Pan Asia και Athens Alive

Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Pan Asia και Athens Alive

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προς τα πού θα πάει η φορά του βέλους όσον αφορά την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού είναι πιθανό να φανεί άμεσα. Τα ανοικτά μέτωπα είναι δύο, με το ένα να στρέφεται γύρω από την πρόταση του ασιατικού fund Pan Asia και το άλλο γύρω από την κοινοπραξία Athens Alive. Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν έντονες διεργασίες και στα δύο μέτωπα, σε σημείο να κυριαρχεί η εκτίμηση πως σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις που θα διαμορφώσουν ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο. Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αργά το βράδυ της Τρίτης έγινε σε καλό κλίμα και σύντομα, ίσως και σήμερα, αναμένεται επίσημη τοποθέτηση της κυβέρνησης για το πλάνο του Athens Alive. Αν διαφανεί ότι αυτό το φιλόδοξο σχέδιο μπορεί να μπει σε φάση υλοποίησης, διόλου απίθανο να γίνει άμεσα κίνηση από την κοινοπραξία για την αγορά της ΠΑΕ, ώστε να ελέγχει με μεγαλύτερη ασφάλεια τις εξελίξεις.

Ενα βήμα πιο μπροστά, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ακόμα κάτι, βρίσκεται η Pan Asia, ο εκπρόσωπος της οποίας επέστρεψε αιφνιδιαστικά στην Αθήνα χθες. Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ αναμενόταν την επόμενη εβδομάδα, αλλά ήλθε νωρίτερα, προφανώς επειδή αντιλαμβάνεται ότι οι εξελίξεις είναι πολύ σημαντικές για να τις παρακολουθεί από μακριά. Σε πρώτη φάση θα ενημερωθεί για τον έλεγχο των οικονομικών της ΠΑΕ και εν συνεχεία, αναμένεται να έχει συνάντηση τόσο με τον Γιάννη Αλαφούζο όσο και με κυβερνητικά στελέχη, έχοντας δεδομένα στραμμένη την προσοχή του και στις εξελίξεις στο Athens Alive.

• Αναβλήθηκε για τις 7 Ιουνίου η συζήτηση της προσφυγής του Εσιέν, ύστερα από ένα μικρό ποσό που εισέπραξε έναντι των οφειλόμενων δύο δόσεων.

• Νέα συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ είχαν χθες ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του. Οι Κόλα, Γιάγκου συμφώνησαν για τον τρόπο καταβολής των οφειλομένων, ενώ ο Ουζουνίδης θα έχει μία ακόμη επαφή για να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή